PDA

View Full Version : missing something



OrangeBlossom
28-Jun-2007, 01:08 PM
what am I doing wrong...

downloaded the Exchange 2007 iso image. 5.4 gig download, ok...now I
can't burn it to anything becasue it is 5.4 gig and nothing is that big.

what am i missing...i don't get it...

--

Jay Calderwood
28-Jun-2007, 01:27 PM
OrangeBlossom wrote:
> what am I doing wrong...

Please read the following phrase:

> downloaded the Exchange 2007

The wrong thing is you have downloaded Exchange 2007...


Seriously.... You need to burn it on a Dual Layer Disk.

Exchange 2007 has awesome features...but you need a 64bit proc.


--
Jay Calderwood
http://jaycalderwood.blogspot.com

Quote: "I'm alive... I think... Then again can it get any worse? Yes it
can...
There is this one place...really down south that starts with an 'H' and ends
with an 'L' that is really HOT..."

OrangeBlossom
28-Jun-2007, 01:30 PM
oh yeah, I forgot about dual layer stuff...

hrmmm...don't know if my burner can do dual layer...


--

Jay Calderwood
28-Jun-2007, 01:31 PM
OrangeBlossom wrote:
> oh yeah, I forgot about dual layer stuff...
>
> hrmmm...don't know if my burner can do dual layer...
>
>

Do you have a 64bit proc in your box?

--
Jay Calderwood
http://jaycalderwood.blogspot.com

Quote: "I'm alive... I think... Then again can it get any worse? Yes it
can...
There is this one place...really down south that starts with an 'H' and ends
with an 'L' that is really HOT..."

Mark (mgh)
28-Jun-2007, 01:46 PM
> Exchange 2007 iso image. 5.4 gig

talk about bloatware!

OrangeBlossom
28-Jun-2007, 01:58 PM
not yet, but I could


--

Mike M
28-Jun-2007, 02:48 PM
>
> downloaded the Exchange 2007 iso image. 5.4 gig download, ok...now I
> can't burn it to anything becasue it is 5.4 gig and nothing is that big.
>
> what am i missing...i don't get it...
>

I think that's only 3750 floppy disks that you need to make...

;)

Kathryn Carruthers
28-Jun-2007, 03:10 PM
OrangeBlossom wrote:
> what am I doing wrong...
>
> downloaded the Exchange 2007 iso image. 5.4 gig download, ok...now I
> can't burn it to anything becasue it is 5.4 gig and nothing is that big.
>
> what am i missing...i don't get it...
>
Can you run the ISO as a virtual dvd volume? I know you could do that
with CD iso's with Win2K, but I haven't tried it on 2003. Except in a
vm, where I'm loading the iso as the CD.

Joseph Marton
28-Jun-2007, 04:14 PM
On Thu, 28 Jun 2007 12:08:44 +0000, OrangeBlossom wrote:

> what am I doing wrong...
>
> downloaded the Exchange 2007

You answered your own question in the same post.

--
Joe
"Mostly me, mostly you."

Jay Calderwood
28-Jun-2007, 04:27 PM
Joseph Marton wrote:
> On Thu, 28 Jun 2007 12:08:44 +0000, OrangeBlossom wrote:
>
>> what am I doing wrong...
>>
>> downloaded the Exchange 2007
>
> You answered your own question in the same post.
>

LOL!!!! I got there before you.

--
Jay Calderwood
http://jaycalderwood.blogspot.com

Quote: "I'm alive... I think... Then again can it get any worse? Yes it
can...
There is this one place...really down south that starts with an 'H' and ends
with an 'L' that is really HOT..."

G of Borg
28-Jun-2007, 04:40 PM
> what am I doing wrong...
>
> downloaded the Exchange 2007 iso image. 5.4 gig download, ok...now I
> can't burn it to anything becasue it is 5.4 gig and nothing is that big.

Blu-Ray <g>

Blinky Bill
29-Jun-2007, 11:09 AM
OrangeBlossom wrote:

> what am I doing wrong...

I cannot believe that you asked that question in this forum :-)

--

Dave Taylor
29-Jun-2007, 12:27 PM
Kathryn Carruthers <kath.carruthers@gmail.com> wrote in news:_iPgi.527
$8i6.291@prv-forum2.provo.novell.com:

> Can you run the ISO as a virtual dvd volume? I know you could do that
> with CD iso's with Win2K, but I haven't tried it on 2003. Except in a
> vm, where I'm loading the iso as the CD.

That is a good idea, MS even make an ISO mounter so you don't need to put
3rd party tools like Daemontools on your server.

--
Ciao, Dave

OrangeBlossom
29-Jun-2007, 12:44 PM
;-)~ well can't ask novell qestions, now can I...

--

Blinky Bill
29-Jun-2007, 01:36 PM
OrangeBlossom wrote:

> ;-)~ well can't ask novell qestions, now can I...

LOL

--