Home

Tab Content
  • jrhodes's Avatar
    03-May-2019, 10:15 AM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    Hi well that took longer than I was hoping (been very busy) I have tried this now but sadly I am still getting the same problem, is there anything...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    30-Apr-2019, 03:56 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    I have tried to open a support request but I cannot it will not let me and I have tried emailing support before about a different matter and all they...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    30-Apr-2019, 11:07 AM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    Hi has anyone got any ideas on how we can fix this problem I am getting desperate now we really need imaging back up and running, I have done some...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    29-Apr-2019, 01:43 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    Yes the HighPerfDriver.conf is in the tftp dir and as far as I can tell its content is correct. # #Wed Apr 24 00:31:41 BST 2019...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    29-Apr-2019, 10:05 AM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    I meant to ask what is the best way to get these files? Can I just copy the files from somewhere or will I have to do some kind of repair install? ...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    26-Apr-2019, 12:56 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    Hi I have checked the HighPerfDriver.conf and they seem to be pointing to the correct location # #Wed Apr 24 00:31:41 BST 2019...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    26-Apr-2019, 10:39 AM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    Right I have done that and there where to following errors in the log
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    25-Apr-2019, 08:03 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    I have tired pressing F2 is there something specific I am looking for? I did see this whilst it was loading into maintenance mode loading...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    24-Apr-2019, 09:10 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    We only have one Zenworks server so I cannot see it using another server. What has happened recently is that we have just replaced/moved our...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    24-Apr-2019, 06:51 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    this is weird the tntfs.ko files are deffinatly in the following folders on my server Novell\ZENworks\share\tftp\17.4.0\x86 and...
    28 replies | 876 view(s)
  • jrhodes's Avatar
    24-Apr-2019, 03:04 PM
    jrhodes replied to a thread ZCM 2017 2017 U4 imaging not working in ZCM: Imaging
    i have tried this and when tryping find / -name tntfs.ko does not outout any information (not sur if it should or not) and with modinfo...
    28 replies | 876 view(s)
No More Results
About jrhodes

Basic Information

About jrhodes
Location:
England
Occupation:
Senior ICT Technician

Statistics


Total Posts
Total Posts
41
Posts Per Day
0.04
General Information
Last Activity
07-May-2019 11:35 AM
Join Date
27-Apr-2016