Hi,

we're trying to install exchange gateway 7 on a windows 2000 SP3 server,
running exchange 2000. Installation completes without any error.
Configuration is done as described in documentation on both sides of the
system.

We installed in application mode. Once we try to start the gateway we're
getting two errors:

Could not open registry parent key to get Display Name information. Using
defaults..

ERROR (E01) 010012: Unable to get configuration information from the MAPI
Session

and the gateway app quits and restarts over and over.

The user, we used for install has all administrative rights to root of
NDS Tree, Active Directory and Exchange System, but is not called
sysadmin.

We checked rights to registry, rights to all Exchange objects, rights to
AD. Everything looks correct, but no change in situation.

Here is on part of the log:

06-06-06 14:28:28 0 ****** 2006-06-06 14:28:28 ******
06-06-06 14:28:28 0 {GweCorr:GweCorrInit
06-06-06 14:28:28 0 }GweCorr:GweCorrInit
06-06-06 14:28:28 0 {GWEACCT:GweAcctInit
06-06-06 14:28:28 0 }GWEACCT:GweAcctInit
06-06-06 14:28:28 0 OK
06-06-06 14:28:28 0 {GWEAC:GweacInit
06-06-06 14:28:28 0 }GWEAC:GweacInit
06-06-06 14:28:28 0 OK
06-06-06 14:28:28 0 Address Type : GWISE
06-06-06 14:28:28 0 Display Name : Groupwise Connector
06-06-06 14:28:28 0 Email Address : gwexc
06-06-06 14:28:28 0 Inbound Converter : GROUPWISE.INBOUND
06-06-06 14:28:28 0 Outbound Converter : GROUPWISE.OUTBOUND
06-06-06 14:28:28 0 \\FS000010-NW110_CNGW02_SERVER\CNGW02
\GWISE\System\GATEWAYS
.DOM\wpgate\GWEXC
06-06-06 14:28:28 0 GATEWAYS.DOM
06-06-06 14:28:28 0 SOFTWARE\Novell\GroupWise
Gateways\Exchange\GATEWAYS.DOM\GW
EXC\Parameters
06-06-06 14:28:28 0 Could not open registry parent key to get Display
Name info
rmation. Using defaults..
06-06-06 14:28:38 0 ERROR (E01) 010012: Unable to get configuration
information
from the MAPI Session
06-06-06 14:28:41 0 {GWEACCT:GweSendAcctFile
06-06-06 14:28:41 0 }GWEACCT:GweSendAcctFile
06-06-06 14:28:41 0 OK
06-06-06 14:28:41 0 ****** 2006-06-06 14:28:41 ******
06-06-06 14:28:41 0 ******************** Gateway Terminated
*****************
***
06-06-06 14:28:41 0 {GWEAC:GweacQuit
06-06-06 14:28:41 0 }GWEAC:GweacQuit
06-06-06 14:28:41 0 OK
06-06-06 14:28:41 0 {GWEACCT:GweAcctQuit
06-06-06 14:28:41 0 }GWEACCT:GweAcctQuit
06-06-06 14:28:41 0 OK
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

In the app eventlog we can see that the user object was unable to connect
as the gateway object (Event 1021), but the AD path to the gateway object
is wrong. We cannot find a way to manipulate this path, since it is not
specified thru config, but rather built together from the gateway itself.

This is our second try. The first try with win2003R2 & Exchange 2003
ended up with exactly the same errors.

Thanks

Peter Weyrosta