As soon I as I turned on VirtualHosts and got one working, iManager stoped. When I try to access it I see a message like this in the Apache access_log file.
"GET /servlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webaccservlet/webacciManager.html HTTP/1.1" 302 1707 "-" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1; .NET CLR 1.1.4322)"

Any ideas?

Thanks
Chris