Home

Results 1 to 3 of 3

Thread: Novell Client and SpySweeper

  1. #1
    traviscowan@gmail[removethisspamprotection].com NNTP User

    Novell Client and SpySweeper

    We have installed Webroot Enterprise SpySweeper on our network. Its
    presence is causing the workstations to hang during login. Novell's
    solution is a bit lacking: http://support.novell.com/cgi-
    bin/search/searchtid.cgi?/10097890.htm

    Instead, we fixed the problem by creating a dependency for the Webroot
    Services based on Explorer. This causes the Webroot stuff to load last,
    allowing the login process to complete.

    - Travis Cowan

  2. #2
    Marcel Cox NNTP User

    Re: Novell Client and SpySweeper

    Thanks for the information. I will forward it to Novell so that the
    document on the web can be updated accordingly.

    --
    Marcel Cox (SysOp)
    http://support.novell.com/forums


  3. #3
    Marcel Cox NNTP User

    Re: Novell Client and SpySweeper

    traviscowan@gmail[removethisspamprotection].com wrote:

    > Instead, we fixed the problem by creating a dependency for the
    > Webroot Services based on Explorer. This causes the Webroot stuff to
    > load last, allowing the login process to complete.


    Could you give a step by step description of this so that Novell can
    put it into the TID?

    --
    Marcel Cox
    http://support.novell.com/forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •