We have a mixed environment with NW65 and Linux boxes, populating a tree which is spread over several sites connected by frame relay.

LUM does not seem to be working for LUM enabled users on many of the Linux servers.

Tried to follow various TIDS, including 3280667 and still have problems logging into servers via ssh or NRM using lum enabled users.

Restarting namcd resulted in the following log, where we seem to have several problems.

Any ideas ?

Thanks

=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~= PuTTY log 2007.03.09 15:35:24 =~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=
Mar 9 15:35:55 batherton /usr/sbin/namcd[31665]: Deleted hash tables and flushed data into local files
Mar 9 15:35:55 batherton /usr/sbin/namcd[31665]: Deinitialized threads
Mar 9 15:35:57 batherton namcd: SIGTTOU caught
Mar 9 15:35:57 batherton namcd: SIGTTIN caught
Mar 9 15:35:57 batherton namcd: SIGTSTP caught
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: Starting namcd..
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: namcd populating the user hash tables
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: fillUidNumList_fromNDS: No groups associated with the workstation
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: #1 failed in filling the uidNumber list, rc = [0]
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: No users belong to the workstation
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: namcd populating group hash tables
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: namcd Populated hash tables
Mar 9 15:35:57 batherton /usr/sbin/namcd[32612]: Created all the threads
Mar 9 15:36:41 batherton smbd[29164]: [2007/03/09 15:36:41, 0] smbd/service.c:make_connection(794)
Mar 9 15:36:41 batherton smbd[29164]: trafford (10.70.0.253) couldn't find service zen