We just upgraded to 6.5.3 servers. My acct. (user id) is at the root of
the organization and has admin rights. I have three organization units.
Since the switch took place, I am unable to get drives G, L, and R mapped
any longer. That part of the login script does not work any longer. I
have the exact same login script for an OU under my Organization and it
works fine for those users yet. It always had worked before the move to
6.5 and new servers. I have told it to display errors and PAUSE but
nothing shows up for errors. Any help would be appreciated. I still am a
member of the HSFACULTY group. Container login script below with section
not working noted.

NO_DEFAULT
;MAP DISPLAY OFF
;MAP ERRORS OFF
;MAP INS S1:=COUGAR-1/SYS:PUBLIC
MAP F:=COUGAR-1/SYS:
MAP I:=COUGAR-1/DATA_APPS:
;MAP ROOT T:=ELEM/SYS:
MAP ROOT H:=COUGAR-1/DATA_APPS:home\%LOGIN_NAME

REM *** THE FOLLOWING SECTION IS NOT WORKING ****
IF MEMBER OF "HSFACULTY" THEN
MAP ROOT G:=COUGAR-1/DATA_APPS:winschl\gradebooks\HS\%LOGIN_NAME
MAP ROOT L:=COUGAR-1/DATA_APPS:winschl\lessons\HS\%LOGIN_NAME
MAP ROOT R:=COUGAR-1/DATA_APPS:winschl\~rosters
End
REM *** END OF SECTION NOT WORKING *****

REM ****** Client Updates ACU Begin ************
REM *****MAP ROOT m:=COUGAR-1/SYS:public\clients\win95\IBM_ENU
If OS = "WIN98" THEN
WRITE "Updating your Novell Client Win98"
#\\cougar-1\sys\public\clients\win95\ibm_enu\acu.exe
IF "%ERROR_LEVEL" = "1" THEN BEGIN
EXIT
END
END
If OS = "WINNT" THEN
WRITE "Updating your Novell Client XP"
#\\cougar-1\sys\public\clients\winnt\i386\acu.exe
IF "%ERROR_LEVEL" = "1" THEN BEGIN
EXIT
END
END