Hi all,

I've been trying to reinstall Netware Webaccess in a NW6.0/sp5 box. I
has been installed before, but I've never been able to see it up and
running. Only white pages were obtained after login.

I've follow TID 10070877 as a simple reinstallation process, but the
following error appears and is recorded in nierrors.log:

Driver
Fatal: java.lang.NoSuchMethodError:
com.novell.nps.configManager.ConfigSettings.addSet tingsToDOM()V
at
com.novell.nwwa.install.nwwaObjects.createScheme(n wwaObjects.java:769)
at com.novell.nwwa.install.nwwa.applySettings(nwwa.ja va:474)
at
com.novell.application.install.InstallNode.spApply Settings(InstallNode.j
ava:4527)
at
com.novell.application.install.Driver.doInstallSet tings(Driver.java:4371
)
at
com.novell.application.install.Driver.doInstallSet tings(Driver.java:4369
)
at
com.novell.application.install.Driver.doInstallSet tings(Driver.java:4369
)
at
com.novell.application.install.Driver.doInstallSet tings(Driver.java:4369
)
at com.novell.application.install.Driver.mainHallway( Driver.java:2019)
at
com.novell.application.install.WizardFrame.service OnNext(WizardFrame.jav
a:339)
at com.novell.application.install.WizardFrame.run(Wiz ardFrame.java:270)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)

Webaccess objects and containers are recreated, but
PORTALSERVLET.PROPERTIES is empty.

When I try to access http://servername/webaccess the address is
redirected to
http://peatbog.environmentalchange.n...ortal?render=o
n but a The page cannot be found error appears.

Please, could you help me to workaround this problem? Thanks!

Best regards,

--
Ricardo Rodriguez
The XEN ICT Team
http://phoenixtn.net