Just created new 2 node Netware 6.5 Cluster, everything is working
great, went into iManager to setup NetStorage, clicked on
"Authentication Domains" and I can see the 3 "Authentication Features"
options to set, but there is nothing underneath "Authentication Domains
<Add Domain>button". I click "Add Domain" window popsup I place in
Domain server but nothing gets added.
Went to look at server and see I am getting :

17:27:12 LDAP initialization failed.

17:28:10 17:28:10 Configured LDAP was found ready to use.

17:28:10 17:28:10 NIF CertHandler: Root certificate file for master
ldap not
found, requesting a new one from server.

17:28:10 17:28:10 NIF CertHandler: # Root Certs=1.

17:28:10 17:28:10 NIF CertHandler: Retrieved certificate of
size=1328.
17:28:10 17:28:10 *MASTER[XXXXX.hq.XXXXXX.com][-1] ldap_simple_bind
: Can't
contact LDAP server(81)

17:28:10 17:28:10 ldap *MASTER[XXXX.hq.XXXXXX.com] down

17:28:10 17:28:10 LDAP initialization failed. Check LDAP and
restart apache.


17:28:10 LDAP initialization failed.

17:29:08 17:29:08 Configured LDAP was found ready to use.

17:29:08 17:29:08 NIF CertHandler: Root certificate file for master
ldap not
found, requesting a new one from server.

17:29:08 17:29:08 NIF CertHandler: # Root Certs=1.

17:29:08 17:29:08 NIF CertHandler: Retrieved certificate of
size=1328.
17:29:08 17:29:08 *MASTER[XXXXX.hq.XXXXXX.com][-1] ldap_simple_bind
: Can't
contact LDAP server(81)

17:29:08 17:29:08 ldap *MASTER[XXXXX.hq.XXXXXX.com] down

17:29:08 17:29:08 LDAP initialization failed. Check LDAP and
restart


Checked tcpcon, listening on both ports.
pkidiag shows zero errors
everything in C1 is correct
Remote Manager works
iManager works
RConsole works
open browser and goto "http://<ip address>:389 , get reponse.
no response when using Name instead of IP
not using iFolder, just want to use NetStorage.
can get to Apache management page but when trying to login says
cannot.

DNS issue?

Tx in advance for any help.


--
dlehman