Hello,

I am having a problem with two servers and their SSL Certs. When I run
pkidiag on either server I am getting the following errors:

Step 1 Verifying the Server's link to the SAS Service Object.
Step 1 failed -601.

Step 2 Verifying the SAS Service Object
PROBLEM: A SAS Service object was not found.
FIX: Successfully created and linked SAS Service object 'SAS Service -
WTNWCL1N1.SERVERS.WAU.IL.HCSC' to 'WTNWCL1N1.SERVERS.WAU.IL.HCSC'.
Step 2 succeeded.

Step 3 Verifying the links to the KMOs
Reading the links for SAS Service object 'SAS Service -
WTNWCL1N1.SERVERS.WAU.IL.HCSC'.
--> No KMOs are linked to Service object 'SAS Service -
WTNWCL1N1.SERVERS.WAU.IL.HCSC'.
Step 3 succeeded.

Step 4 Verifying the KMOs
Step 4 succeeded.

Step 5 Re-verifying the links to the KMOs
Reading the links for SAS Service object 'SAS Service -
WTNWCL1N1.SERVERS.WAU.IL.HCSC'.
--> No KMOs are linked to Service object 'SAS Service -
WTNWCL1N1.SERVERS.WAU.IL.HCSC'.
Step 5 succeeded.

Step 6 Creating IP and DNS Certificates if necessary.
--> Number of Server IP addresses = 1
--> The default IP address is: 10.129.184.113
PROBLEM: A SSL CertificateIP does not exist
FIXING: Creating SSL CertificateIP (10.129.184.113)
Pausing for 5 seconds because of error -613
ERROR -613 creating SSL CertificateIP.
--> Number of Server DNS names for the IP address 10.129.184.113 = 1
--> The server's default DNS name is:
wtnwcl1n1.hcscint.net
PROBLEM: A SSL CertificateDNS does not exist
FIXING: Creating SSL CertificateDNS (wtnwcl1n1.hcscint.net)
Pausing for 5 seconds because of error -613
ERROR -613 creating SSL CertificateDNS.
Step 6 failed -613.

Any suggestions on how to fix this?

Thanks
Scott


--
Scott Johnson