Anyone have any suggestions?

Start of repost
<<<<<<I'm finally getting back to my BorderManager migration. I was
preparing and
doing the precopy step of the migration and process errors off. TSAFS.NLM
fails to load on the BorderManger box. I have Stopped bordermanager and
tried to load it manually, not. I have copied in the TSAFS.NLM version that
the migration software and destination server hold and still not. The
server shows auto fail on the attempt to load on the console screen. Anyone
have any ideas on this??

Source Server: NW6.0sp5, Edir 8.7.3.4, BorderManager 3.8sp3
Destination Server: NW6.5sp3, Edir 8.7.3.5, Pre-migration setup.

> What is the error message when it fails to load?
>
> What is the tsafs version on the problem server? I just loaded it on a
> test NW6sp5 server here, and it loaded, version 6.50.09, June 7, 2004,
> from SYS:\SYSTEM.
>
> Craig Johnson
> Novell Support Connection SysOp
> *** For a current patch list, tips, handy files and books on
> BorderManager, go to http://www.craigjconsulting.com ***


TSAFS.NLM 483 KB 12/14/2004
and TSAFS.NLM 486 KB 1/13/2005 (@console on Destination=Ver. 6.50.11
Jan. 13, 2005)
tried both of these.

The error @ the console screen is just "Loading Module TSAFS.NLM
[ AUTO FAIL ]"

Thanks for your time.
Vicki

Maybe supporting modules missing??


"Vicki Murray" <murrayv@edso.org> wrote in message

I suggest you ask about this in one of the NetWare 6.x forums here.

Craig Johnson
Novell Support Connection SysOp
*** For a current patch list, tips, handy files and books on
BorderManager, go to http://www.craigjconsulting.com ***>>>>End of repost