Hi,

I am looking to install Netware 6.5 on the Dell Power Egde 2800 system
(which is listed in the partner product) based on Intel's Lindenhurst
Chipset and Xeon CPU @ 2.8Ghz (supporting PCI Express). I have appended the
system configuration below.

I am unable to get past the initialization stage. After Initializing the
Keyboard, it gets stuck up while "Initializing the Debugger" and doesn't
proceed further.

Please let me know if anyone has been this behavior before and workarounds,
if any or any other system based on Intel Lindenhurst Chipset which is
supposed to work with Netware 6.5

Appreciate your help.

Regards
Rakesh

System Configuration

1 D7589 PROCESSOR, 80546K, 2.8G, 1M, XEON NOCONA, 800, E0
1 H1051 PRINTED WIRING ASSY, BACKPLANE, SERVER, SERVER CHASSIS, DELL
COMPUTER CORPORATION, PE2800
1 T7916 ASSEMBLY, PRINTED WIRING ASSY, PLANAR (MOTHERBOARD), SERVER, SERVER
CHASSIS, MULTI SHEET INSERTER, PE2800, V2
1 T8384 PRINTED WIRING ASSY, RISER, SERVER, SERVER CHASSIS, DELL COMPUTER
CORPORATION, PE2800, V4
1 0R215 CORD, POWER, 15A, 125V, 10, 5-15/C13
1 7N242 KEYBOARD, 104, UNITED STATES, SILITEK, LOW COST, MIDNIGHT GRAY
1 F2854 KIT, MOUSE, PERSONAL SYSTEM 2, 2BTN, WHEEL, PRIMAX ELECTRONICS LTD
1 D3014 POWER SUPPLY, 930W, REDUNDANT, ARTESYN
2 X1562 DUAL IN-LINE MEMORY MODULE, 1G, 400M, 128X72, 8, 240, 1RX4
1 P8403 ASSEMBLY, COMPACT DISK DRIVE, 650M, HITACHI LG DATA STORAGE, BLACK
1 M4989 ASSEMBLY, CABLE, FLEXIBLE, COMPACT DISK DRIVE, PE2800/50
1 M3634 HARD DRIVE, 36G, S, U320, 10K, 1IN, 80P, SEAGATE
1 F2387 ASSEMBLY, CABLE, SCSI (SMALL COMPUTER SYSTEMS INTERFACE),
BACKPLANE, RISER, CHANNEL A
1 GC173 KIT, SOFTWARE, SUSE LINUX ENTERPRISE SERVER, 9, SP1, INTEL EXTENDED
MEMORY 64 BIT TECHNOLOGY, 1CPU, 1
1 R8278 CARD (CIRCUIT), NETWORK, PC INTERFACE EXPRESS, X1, BROADCOM
CORPORATION, 5721LF