I've upgraded from Netware 6.0 to OES sp2 Netware. I installed Virtual
Office via vo_netware_6_1.exe according to TID2973716. When I browse to
http://my_server's_ip/vo I am redirected to /vo/servlet/portal?render=on.
I assume that this is by design, however the resulting page is probably
not. I get the following: "
Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your
request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI
script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error
500
10.0.254.2
Thursday, June 22, 2006 12:59:51
Apache/2.0.54 (NETWARE) mod_jk/1.2.14 "

I can see the following in my Apache2 logs: "
Thu Jun 22 12:58:42 2006] [notice] Apache/2.0.54 (NETWARE) mod_jk/1.2.14
configured -- resuming normal operations [Thu Jun 22 12:59:02 2006] [crit]
[client 10.0.254.44] configuration error: couldn't check user. No user
file?: /vo/servlet/portal [Thu Jun 22 12:59:02 2006] [error] [client
10.0.254.44] File does not exist: SYS:/apache2/htdocs/favicon.ico [Thu Jun
22 12:59:02 2006] [error] [client 10.0.254.44] File does not exist:
SYS:/apache2/htdocs/favicon.ico [Thu Jun 22 12:59:51 2006] [error] [client
10.0.254.44] File does not exist: SYS:/apache2/htdocs/favicon.ico [Thu Jun
22 12:59:51 2006] [crit] [client 10.0.254.44] configuration error:
couldn't check user. No user file?: /vo/servlet/portal [Thu Jun 22
12:59:51 2006] [error] [client 10.0.254.44] File does not exist:
SYS:/apache2/htdocs/favicon.ico [Thu Jun 22 12:59:51 2006] [error] [client
10.0.254.44] File does not exist: SYS:/apache2/htdocs/favicon.ico "

Any ideas?

paul