I seem to have a problem in setting up a second server. The first server is
running Netware 6.5 /w SP4 the second server I'm installing is Netware 6.5
/w SP5

During the installation I couldn't get past a SSL error, so I click cancel,
the install went thru ok but I can't use any SSL on this new server. On the
first server the SSL is ok, as I can use https:// to get to imanager and
NRM.

I haven't tried running pkidiag in repair mode yet, as I'm not sure if that
will fix this problem.

Anyone know what else I can try if the pkidiag doesn't fix it?

See report from pkidiag below:

Thanks

---------------------------------------------------------------------------

PKIDiag 2.78 -- (compiled Jul 18 2005 17:19:11).

Diagnostics only mode


--> Server Name = 'TZ_GW'

---------------------------------------------------------------------------


Step 1 Verifying the Server's link to the SAS Service Object.

Server 'TZ_GW.tz_gateway' points to SAS Service object 'SAS Service -
TZ_GW.tz_gateway'

Step 1 succeeded.


Step 2 Verifying the SAS Service Object

SAS Service object 'SAS Service - TZ_GW.tz_gateway' is backlinked to server
'TZ_GW.tz_gateway'.

Step 2 succeeded.


Step 3 Verifying the links to the KMOs

Reading the links for SAS Service object 'SAS Service - TZ_GW.tz_gateway'.

--> No KMOs are linked to Service object 'SAS Service - TZ_GW.tz_gateway'.

Step 3 succeeded.


Step 4 Verifying the KMOs

Step 4 succeeded.


Step 5 Re-verifying the links to the KMOs

Reading the links for SAS Service object 'SAS Service - TZ_GW.tz_gateway'.

--> No KMOs are linked to Service object 'SAS Service - TZ_GW.tz_gateway'.

Step 5 succeeded.


Step 6 Creating IP and DNS Certificates if necessary.

--> Number of Server IP addresses = 1

--> The default IP address is: 137.15.34.216

PROBLEM: A SSL CertificateIP does not exist

--> Run in Fixing mode to correct this problem(s).

--> Number of Server DNS names for the IP address 137.15.34.216 = 1

--> The server's default DNS name is:

TZ_GW.AAA.BBB.COM

PROBLEM: A SSL CertificateDNS does not exist

--> Run in Fixing mode to correct this problem(s).

Step 6 succeeded.




Note: Occasionally multiple problems will be solved with a single fix.


Fixable problems found: 2

Problems fixed: 0

Un-fixable problems found: 0