Question is this: I have NIC Teaming on a NW6 SP5 server and I want to
perform an in-place upgrade to NW6.5 SP5. However, every time I do the
BASP stuff gets REMarked out of the AUTOEXEC.NCF claiming the drivers were
not found. I searched through the OS code and sure enough those drivers
are under the NW65OS\DRIVERS\LAN directory when the upgrade starts.

Can anyone tell me what I might be doing wrong here?

I have included the section from each AUTOEXEC.NCF before and after:

BEFORE:
LOAD BASP.LAN FRAME=ETHERNET_II NAME=BASP_1_EII VSLOT=1 MODE=SLB
LOAD ODINEB.NLM

LOAD B57.LAN SLOT=10019 FRAME=ETHERNET_II NAME=B57_1_EII SPEED=100FD
LINK=FORCE
LOAD B57.LAN SLOT=10022 FRAME=ETHERNET_II NAME=B57_2_EII SPEED=100FD
LINK=FORCE
BASP BIND BASP_1_EII B57_1_EII
BASP BIND BASP_1_EII B57_2_EII
BIND IP BASP_1_EII ADDR=192.168.100.13 MASK=255.255.255.0
GATE=192.168.100.1

AFTER:
# The driver in the following line could not be found. The line was
commented out.
# LOAD BASP.LAN FRAME=ETHERNET_II NAME=BASP_1_EII VSLOT=1 MODE=SLB
LOAD ODINEB.NLM

LOAD B57.LAN SLOT=10019 Speed=100FD FRAME=Ethernet_II NAME=B57_1_EII
LOAD B57.LAN SLOT=10022 Speed=100FD FRAME=Ethernet_II NAME=B57_2_EII
# The driver corresponding to the following bind was removed. The bind
line was commented out.
# BASP BIND BASP_1_EII B57_1_EII
# The driver corresponding to the following bind was removed. The bind
line was commented out.
# BASP BIND BASP_1_EII B57_2_EII
# The driver corresponding to the following bind was removed. The bind
line was commented out.
# BIND IP BASP_1_EII ADDR=192.168.100.13 MASK=255.255.255.0
GATE=192.168.100.1


Help. Thanks.