This is a long post as I have included extracts from log files.

I have server with SYS: and VOL1 volumes. I am running NW65 SP4.
BrightStor Arc Serve 11.1 build 753.816

There are two scheduled backup tasks. One runs Monday through Thursday and
backs up all of the SYS: volume and all but one directory on Vol1. The
second tasks backs up Vol1:\users. This directory is the user home
directory. This second task abends the server after creating ArcServe log
entry for each user as follows.

"Dec-02 00:33:47 72 Connected with TSA SERVER1.NetWare File System
Dec-02 00:33:47 72 Process all files via SMS
Dec-02 00:33:47 72 LONG DOS MAC UNIX files will be processed using
SMS Engine
Dec-02 00:33:47 72 Backup SERVER1/VOL1:\USERS to FRIDAY sequence 1
session 1


Source: SERVER1/VOL1:\USERS @ SERVER1
Target: FRIDAY (ID:dc5f) Sequence: 1
Session #: 1


Dec-02 00:33:48 72 Connected with TSA SERVER1.NetWare File System
Dec-02 00:49:25 72 Approximately 208,323 file(s) 44,324,809 KB will
be processed
Dec-02 00:49:26 72 Connected with TSA SERVER1.NetWare File System
Dec-02 00:49:29 72 Connected with TSA SERVER1.NetWare File System
Dec-02 00:50:08 72 E3125 Failed to read
VOL1:\USERS\ARNOM\MVSLOG~1.BMP's data set,
fffdffc6
Dec-02 00:50:10 72 E3125 Failed to read
VOL1:\USERS\ARNOM\APPLIC~1\ADOBE\ACROBAT\WHAPI\WHA
PPL~1.XML's data set, fffdffc6
Dec-02 00:50:14 72 E3125 Failed to read
VOL1:\USERS\ARNOM\APPLIC~1\MICROS~1\MEDIAP~1\CURRE
N~1.WMD's data set, fffdffc6
Dec-02 00:50:15 72 E3125 Failed to read
VOL1:\USERS\ARNOM\APPLIC~1\MICROS~1\WINDOW~1\9.0\W
MSDKNS.XML's data set, fffdffc6 ......"

The same message is repeated for each user directory.

I created a test job that only backed up two user files and got the same
results.
All jobs are scheduled to start at 12:30 AM.

I verified that files are not compressed.

Here is first lines of abend log from one event.

Novell Open Enterprise Server, NetWare 6.5
PVER: 6.50.04

Server SERVER1 halted Friday, December 2, 2005 5:05:32.116 am
Abend 1 on P00: Server-5.70.04: Page Fault Processor Exception (Error code
00000000)

Registers:
CS = 0060 DS = 007B ES = 007B FS = 007B GS = 007B SS = 0068
EAX = 00000001 EBX = 00000001 ECX = 00000009 EDX = 0000005C
ESI = 00000001 EDI = 44C4310C EBP = AD1DC998 ESP = AD1DC774
EIP = BEBDB3CA FLAGS = 00010206
BEBDB3CA F3A6 REPE CMPSB
EIP in LIBC.NLM at code start +000923CAh
Access Location: 0x00000001

The violation occurred while processing the following instruction:
BEBDB3CA F3A6 REPE CMPSB
BEBDB3CC 7413 JZ BEBDB3E1
BEBDB3CE 0FB686FFFFFFFF MOVZX EAX, byte ptr [ESI-00000001]
BEBDB3D5 0FB6BFFFFFFFFF MOVZX EDI, byte ptr [EDI-00000001]
BEBDB3DC 2BC7 SUB EAX, EDI
BEBDB3DE 5E POP ESI
BEBDB3DF 5F POP EDI
BEBDB3E0 C3 RET
BEBDB3E1 33C0 XOR EAX, EAX
BEBDB3E3 5E POP ESI



Running process: FSTAPE 6 Process
Thread Owned by NLM: FSTAPE.NLM
Stack pointer: AD1DB1F0
OS Stack limit: AD1D82E0
Scheduling priority: 67371008
Wait state: 3030070 Yielded CPU
Stack: --AD1DE52B ?
--FFFDFFE4 ?
402D61DC ?
--00000001 ?
-44C4310C ?
--00000009 ?
7C22AD68 (THREADS.NLM|FreeQueryServicesList+2518)
--AD1DC7C0 ?
0022D58F (SERVER.NLM|kGetThreadStackInfo+37)
--67DFE0E0 ?
--AD1DC7BC ?
--AD1DC7C0 ?
--AD1DC7F0 ?
--AD1DC7AC ?
--AD1DC7D0 ?
--00000000 ?
--FFFDFFE4 ?
--AA00D0E0 ?
7C21ECCF (THREADS.NLM|free+F)
--74D4B180 ?
7F2767C5 (SMSUT.NLM|NWSMFreeString+1C19)
--74D4B180 ?
--FFFDFFE4 ?
--AD1DC7F0 ?
--00000000 ?
--FFFDFFE4 ?
--AA00D0E0 ?
7F2711EB (SMSUT.NLM|NWSMCloseName+63)
--74D4B180 ?
--00000000 ?
--00000000 ?
--AD1DC914 ?
--00000000 ?
--FFFDFFE4 ?
--AA00D0E0 ?
73209905 (TSAFS.NLM|JOB_CreateJob+B5)
--AD1DC8A4 ?
00306FE5 (SERVER.NLM|GetCurrentClock+195)
00306FF3 (SERVER.NLM|GetCurrentClock+1A3)
--00000282 ?
00307009 (SERVER.NLM|GetCurrentClock+1B9)
--00000282 ?
--00002EC3 ?
--00000000 ?
--00000282 ?
--00000507 ?
--1DE8023D ?
--FE931F71 ?
--00000025 ?
--FE933A44 ?
--AD1DC894 ?
7C3C476B (NLMLIB.NLM|_time+11B)
--AD1DC858 ?
--FFFFFDA7 ?
00306FE5 (SERVER.NLM|GetCurrentClock+195)
00306FF3 (SERVER.NLM|GetCurrentClock+1A3)
--00000286 ?
00307009 (SERVER.NLM|GetCurrentClock+1B9)
--00000286 ?
--00002F12 ?
--00000000 ?
--00000286 ?
--00000507 ?
--1DE8023D ?
-004455C0 (SERVER.NLM|xAllocSizeTable+0)
--00000025 ?
--FE933A44 ?
--AD1DC8D8 ?
7C3C476B (NLMLIB.NLM|_time+11B)
--AD1DC89C ?
--67DFE0E0 ?
--43901C6C ?
--AD1DC89C ?
6DC115C8 (NETSHLD.NLM|IsSessionStampingEnabled+8)
--43901C6C ?
--00000000 ?
--00000000 ?
--00000000 ?
--00000000 ?
--00000000 ?
--AD1DC8D8 ?
--6CA3F500 ?
--AD1DCB84 ?
--0000291E ?
--00000000 ?
--7DEC49A0 ?
--FB224000 (LOADER.NLM|PAEPageDirBase+4000)
--7DEC49A1 ?
--00000000 ?
--00000001 ?
--68C715C0 ?
--7B2F6E20 ?
--7DEC49A0 ?
0023751D (SERVER.NLM|CValidateMappedAddress+11)
--7DEC49A0 ?
--00000001 ?
--00000001 ?
7C221873 (THREADS.NLM|LinkTCSToTGCS+5F)
--7DEC49A0 ?
--00000001 ?

Additional Information:
The CPU encountered a problem executing code in LIBC.NLM. The problem
may be in that module or in data passed to that module by a process owned
by FSTAPE.NLM.

I have searched CA's site, this site, and Novell's knowledge base as well
as Google without finding a solution. There are no error messages when
ArcServe starts and backup is successful on the rest of VOL1. It seems
like it must be a file problem but I have not found any other recommended
actions.

Can someone give me some clues on where else to look?