Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: PASV FTP and NetDrive

Hybrid View

  1. #1
    JeffB NNTP User

    PASV FTP and NetDrive

    Why is NetDrive trying to use PASV connection when it's not marked?

    Connecting to 66.xxx.xxx.34 ...
    220 Service Ready for new User
    USER ojbertsch
    331 Password Needed for Login
    PASS *******
    230 User ojbertsch Logged in Successfully
    PWD
    257 "/sys/users/ojbertsch" is Current Directory
    Root Dir /sys/users/ojbertsch
    File Transfer: Default Mode: BINARY
    Connected to 66.146.xxx.34
    Get directory /
    CWD /sys/users/ojbertsch
    250 Directory successfully changed to "/sys/users/ojbertsch"
    PWD
    257 "/sys/users/ojbertsch" is Current Directory
    TYPE A
    200 TYPE Command OK A
    PASV
    227 Entering Passive Mode (192,168,1,2,7,133)
    Connect PASV to 192.168.1.2 7,133
    Winsock Error: 0
    WSA Error: 21
    227 Entering Passive Mode (192,168,1,2,7,133)
    Can't get directory
    ....
    <does this many more times>
    ....
    Get directory /
    CWD /sys/users/ojbertsch
    250 Directory successfully changed to "/sys/users/ojbertsch"
    PWD
    257 "/sys/users/ojbertsch" is Current Directory
    TYPE A
    200 TYPE Command OK A
    PASV
    227 Entering Passive Mode (192,168,1,2,7,156)
    Connect PASV to 192.168.1.2 7,156
    Winsock Error: 0
    WSA Error: 21
    227 Entering Passive Mode (192,168,1,2,7,156)
    Can't get directory

    Any ideas? Running NWSB6.5/SP2 in all offices. Also running router/NAT
    in all offices with static map from outside to inside.

    TIA - Jeff

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Re: PASV FTP and NetDrive

    Jeff,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Do a search of our knowledgebase at http://support.novell.com/search/kb_index.jsp
    - Check all of the other support tools and options available at
    http://support.novell.com.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://support.novell.com/forums/faq_general.html

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://support.novell.com/forums/



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •