I just added new hard drives to a server and am unable to create an NSS pool.

I get an "-604 error adding pool to NSS, press enter to continue" error
from within NSSMU.

Server is currently NW6.5 SP5, with a traditional volume. I am upgrading
hard drives and wish to use the VCU utility.

I have done this tons of times in the past, and this has never been an issue.

Server did this at SP3 level too. I upgraded it to SP5 just to see if that
made any difference, it did not.

here is screen cap from rconsole/nssmu

NSS Management Utility
╔═════════════════════════════════════════════════ ═══════════════════════════╗
║ Available Partitions ║
╠═════════════════════════════════════════════════ ═══════════════════════════╣
║ │Free - P:0xB 31.91 GB [V504-A2-D0:1] HP Smart Array 5in Slot 0 I║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ┌───────────────────────────────┐ ║
║ │ │ WARNING │ ║
║ │ ├───────────────────────────────┤ ║
║ │ │ -604 Error adding pool to NDS │ ║
║ │ │ <Press ENTER to continue> │ ║
║ │ └───────────────────────────────┘ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
║ │ ║
╚═════════════════════════════════════════════════ ═══════════════════════════╝
╚══════════════════════╝ └───────────────────────────────────────────────── ──┘
ENTER=Select partition for pool creation ESC=Prev Menu

here is logger info

Mon Mar 6 13:21:30 2006
Time synchronization has been established.
Loading module NSSMU.NLM
NSS Storage Management (Build 637 MP)
Version 3.24 November 29, 2005
Copyright 1987-2003 Novell, Inc. All Rights Reserved.

Module NSSMU.NLM load status OK
Loading pool "SYS"
Operational Mode 0
Activating pool "SYS"...
** Pool layout v43.02
** Previous clean shutdown detected (consistency check OK)
** Loading system objects
** Processing volume purge log
** .
** Processing pool purge log
** .
Pool SYS set to the ACTIVE state.

Please help, I am kind of dead in the water here...