Hi,

i have difficulties with the "map ins" command
with Netware6.5 SP4 and NWClient 4.91 SP1.

First i make a "map" then the output in the dos
box looks like this:
Drives A,B,C,D,E map to a local disk.
Drive I: = SERVER1_DATA.:HOME\xxx \
Drive J: = SERVER2\DATA1:HOME\xxx \
Drive K: = SERVER3\SYS: \
Drive L: = SERVER2\SYS: \
Drive M: = SERVER1_SYS.: \
Drive N: = SERVER1_SOFTWARE.: \
Drive O: = SERVER1_DATA.: \
Drive P: = SERVER1_PRINT.: \
Drive U: = SERVER2\DATA2:BBB \
Drive V: = SERVER1_SOFTWARE.:DBASE \
Drive W: = SERVER1_SOFTWARE.: \
Drive X: = SERVER1_AAA.: \
----- Search Drives -----
S1: = C:\WINNT\SYSTEM32
S2: = C:\WINNT
S3: = C:\WINNT\SYSTEM32\WBEM
S4: = C:\WINNT\SYSTEM32\NLS
S5: = C:\WINNT\SYSTEM32\NLS\ENGLISH
S6: = C:\PROGRA~1\NOVELL\ZENWORKS\
S7: = Z:. [SERVER1_SYS.:PUBLIC \]

Now i input the following command:
"map ins s16:=SERVER1\SOFTWARE:\CCCC"
The output of this command is:
S8: = Y:. [PLATON_SOFTWARE.: \DBASE]

But if i input the next command: "map"
then the output is like this:
Drives A,B,C,D,E map to a local disk.
Drive I: = SERVER1_DATA.:HOME\xxx \
Drive J: = SERVER2\DATA1:HOME\xxx \
Drive K: = SERVER3\SYS: \
Drive L: = SERVER2\SYS: \
Drive M: = SERVER1_SYS.: \
Drive N: = SERVER1_SOFTWARE.: \
Drive O: = SERVER1_DATA.: \
Drive P: = SERVER1_PRINT.: \
Drive U: = SERVER2\DATA2:BBB \
Drive V: = SERVER1_SOFTWARE.:DBASE \
Drive W: = SERVER1_SOFTWARE.: \
Drive X: = SERVER1_AAA.: \
Drive Y: = PLATON_SOFTWARE.: \CCCC
----- Search Drives -----
S1: = C:\WINNT\SYSTEM32
S2: = C:\WINNT
S3: = C:\WINNT\SYSTEM32\WBEM
S4: = C:\WINNT\SYSTEM32\NLS
S5: = C:\WINNT\SYSTEM32\NLS\ENGLISH
S6: = C:\PROGRA~1\NOVELL\ZENWORKS\
S7: = Z:. [SERVER1_SYS.:PUBLIC \]

The Search Drives are the same as before but the
drive "Y" was added.

But my intention was to extend the Search
Drives.

Where is my mistake?

Thanks and best regards,
Berny
--