(Problem listed below)
This problem just started Monday on one machine. I changed out the NIC and
re-did the cable connections. This seemed to fix the problem. Then
Thursday another machine developed the same problem. Went back to the first
machine and it again had the problem. Now everyone but me has the problem.
I can log in on their machines just fine, so I know it is not the computers
at the workstations. Any help would be appricated. This is what users are
getting;
Your current context is Mission
User: Sharon Context: Mission
Your current tree is: MISSION
You are attached to server SERVER.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[F:=SERVER/VOL3:MAS90]
The error code was 8901.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[G:=SERVER/VOL3:BUSINESS OFFICE SPREAD SHEETS]
The error code was 8901.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[L:=SERVER/VOL3:MAS90\FROST]
The error code was 8901.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[K:=SERVER/VOL3:MAS90\ACHDOWN]
The error code was 8901.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[S:=SERVER/SYS:SHARON]
The error code was 8901.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[Y:=SERVER/VOL2:POLICIES]
The error code was 8901.
LOGIN-LGNWNT32.DLL-430: The following drive mapping operation could not be
completed.
[Z:=SERVER/SYS:PUBLIC]
The error code was 8901.