I am not sure if I should post this here or in the Groupwise forum. We are
setting up a three node cluster running NW6.5sp4a and Groupwise 6.5.5. The
nodes are HPDL380 server with 2 Qlogic 2300 HBAs. We have been testing the
multipath which seems to work ok using the following commands in the
Startup.NCF:
SET MULTI-PATH SUPPORT=ON
LOAD QL2300.HAM SLOT=1 /LUNS /ALLPATHS /PORTNAMES
LOAD QL2300.HAM SLOT=3 /LUNS /ALLPATHS /PORTNAMES

If I pull the fiber cable from one of the HBAs, that HBA is deactivated
and the storage is then seen through the other HBA. Then we tried loading
the cluster resource that has the GW Domain and pulling one of the cables
from the HBA, the server then sees the storage using the other HBA but
deactivates the pool and causes the resource to go Comatose. Any ideas on
what we are missing so that the resource continues to run using the other
HBA instead of putting it Comatose. The errors we see on the logger screen
are listed below:

May 17, 2006 11:15:31 am NSS<COMN>-3.23d-xxxx: comnPool.c[2672]
Pool GWDOM2VS: System data I/O error 22(zlssMSAP.[1796]).
Block 0(file block 0)(ZID 0)
************************************************** *************************
************************************************** ******
AND
************************************************** *************************
************************************************** ******
5-17-2006 11:15:31 am: COMN-3.23-1092 [nmID=A0025]
NSS-3.00-5001: Pool BAZ-NC12/GWDOM2VS is being deactivated.
An I/O error (22(zlssMSAP.c[1796])) at block 0(file block 0)(ZID 0)
has compromised pool integrity.