HI,

We R running OES SP2 on Linux (SLES 9 SP3) with Cluster Services 1.8.2.

After creating EVMS volumes (for sharing via cluster), when I attempted to
execute :
$>/etc/init.d/boot.evms start

I am getting the foll. msg:

arcx345llm92:/var/log # /etc/init.d/boot.evms start
Starting EVMSEngine: The plug-in Novell-NCS in module
/lib/evms/2.3.3/ncs-1.0.0.so failed to load. The plug-in's
setup_evms_plugin() function failed with error code 13: Permission denied.

done
arcx345llm92:/var/log #


The /var/log/evms-engine.log has following as its last few lines:

================================================== ===========
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol1
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol2
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol3
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol4
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol5
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol6
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol7
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ LvmRegMgr: lvm_region_function: Action
4097 is not allowed for region lvm/EVMS_CTR/vol8
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ Engine: ensure_dev_node: Major:minor 0:0
is not valid.
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _2_ Engine: ensure_dev_node: Major:minor 0:0
is not valid.
Sep 09 15:07:08 arcx345llm92 _5_ Engine: initial_discovery: Discovery time:
00:00:00.183694


================================================== =====================

Don't know whats going on here...

I googled also and found one entry which had a similar qn..but no answer
though.

Has anybody witnessed this issue ?
If so, how do I resolve this ?

Any help will greatly be appreciated.

Thanks,
Dharmesh.