Hi,
We're having a two node GroupWise 7 cluster running on NetWare 6.0 SP5.
Recently one of the nodes abended, I restarted it and when it came up it
tried to mount some of the pools that were now online on the other node. The
resources went into comatose, but activated fine with the cluster online
command. Tonight the node abended once again, after restart it tried to
mount the pools again and it resulted in a corruption so I had to run nss
/PoolRebuild. This is the first log, how can I prevent this sort of thing
from happening again?:

2007 Feb 7 13.45.56 NSS<ZLSS>-3.05-xxxx:
zlssMSAP.c[1875]
MSAP: Pool "XXXXX" ownership lost, pool may have been
corrupted
by being activated from two servers at the same
time.
=
=
Deactivating pool
"XXXXXX"...
=
2007 Feb 7 13.45.56 NSS<COMN>-3.05-xxxx:
comnPool.c[2534]
Pool XXXXX: System data I/O error
21624(zlssMSAP.c[1824]).
Block 0(file block 0)(ZID
0)
=
Deactivating volume
"XXXXXX"...
Dismounting Volume
XXXXXX
CLUSTER-<WARNING>-<10264>: CRM: Error executing unload script for
XXXXX_SERVER
failed on command line 1 "XXXXX:\System
\GWUnLoad.Ncf"
Pool XXXXXset to the DEACTIVE
state.
=
TCPIP-6.10-186: Wed Feb 7 13:45:58
2007
Deleted secondary IP address
XXXXXX.
=
2007 Feb 7 13.46.00 NSS<ZLSS>-3.05-xxxx:
zlssMSAP.c[1875]
MSAP: Pool "XXXX" ownership lost, pool may have been
corrupted
by being activated from two servers at the same
time.
=
=
Deactivating pool
"XXXX"...
=
2007 Feb 7 13.46.00 NSS<COMN>-3.05-xxxx:
comnPool.c[2534]
Pool XXXX: System data I/O error
21624(zlssMSAP.c[1824]).
Block 0(file block 0)(ZID
0)
=
Deactivating volume
"XXXX"...
Dismounting Volume
XXXX
CLUSTER-<WARNING>-<10264>: CRM: Error executing unload script for
XXXXX
failed on command line 1 "XXXX:\System
\GWunLoad.Ncf"
Pool XXXXset to the DEACTIVE state.