Hello
I work with Netware 6.5 SP2 and edir8733. Everything worked fine.
Then I installed edir8734. Sice this is done, I'm no longer able to
log in to the global settings. It's possible to add or change accounts,
but it's not possible to enter the global settings area. I checked
everything, but I can't find an error. So I traced what happening and
I have a LDAP problem. But how to resolve it? Do someone know what to do?
Here is the trace:

Thursday, 24 Mar 2005
8BE943C0 Auth: 1 GlobalGetSEV.
8BE943C0 Auth: 4 GlobalGetSEV succeeded.
8BE943C0 Auth: [0000808d] <.iFolder_ServerAgent.TTS.TOOLTECHNIC.>
LocalLoginRequest. Error success, conn: 13.
8BE943C0 Auth: 1 GlobalGetSEV.
8BE943C0 Auth: 4 GlobalGetSEV succeeded.
8BE943C0 Auth: [00008032] <.User.Organisation.Tree.> LocalLoginRequest.
Error success, conn: 13.
8BE943C0 LDAP: Could not read LDAP Server attribute in
ResolveToLDAPServerObject, err = no such attribute (-603)
8BE943C0 LDAP: Could not resolve to LDAP Server object in
ResolveToLDAPGroupObject, err = no such attribute (-603)
8BE943C0 LDAP: ResolveToLDAPGroupObject failed in SendSubschemaSubentry
Attr: attribute types
8BE943C0 LDAP: SendSubschemaSubentry: failure, err = no such attribute (-
603)
8BE943C0 LDAP: Could not read LDAP Server attribute in
ResolveToLDAPServerObject, err = no such attribute (-603)
8BE943C0 LDAP: Could not resolve to LDAP Server object in
ResolveToLDAPGroupObject, err = no such attribute (-603)
8BE943C0 LDAP: ResolveToLDAPGroupObject failed in SendSubschemaSubentry
Attr: attribute types
8BE943C0 LDAP: SendSubschemaSubentry: failure, err = no such attribute (-
603)