Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: Redirection Failed Errors

  1. #1
    Andrew Ferris NNTP User

    Redirection Failed Errors

    I'm getting redirection failed errors inside the iFolder Management
    Console. The Server is iFolder 2.1.2 on NetWare 6.5 SP3.

    For example, iFolder Management Console --> User Management --> Search
    --> Select User

    Here's what the log output shows:

    >11:39:58 GET

    /iFolderServer/Admin/iFolderServers.htm&User=$aferris,!2users,!
    4mrl&iFolderPerson&iFolder_ldap01 HTTP/1.1>

    >11:39:58 11:39:58 Attribute is nspmPasswordPolicyDN


    >11:39:58 11:39:58 Attribute is iFolderServerName


    >11:39:58 11:39:58 Attribute is iFolderServerSecureDNSorIP


    >11:39:58 11:39:58 Attribute is iFolderServerDNSorIP


    >11:39:59 GET

    /iFolderServer/GlobalSettings.htm&Broadcast&Ping&Broadcast.htm
    HTTP/1.1>

    >11:39:59 GET

    /iFolderServer/Admin/iFolderServers.htm&User=$aferris,!2users,!
    4mrl&log=0f0b1d101c4f175b1663737b08001d22&iFolderP erson&iFolder_ldap01&R
    xR HTTP/
    1.1>

    >11:39:59 11:39:59 Attribute is iFolderServerSecureDNSorIP


    >11:39:59 11:39:59 Attribute is iFolderServerDNSorIP


    3:1,

    Now this iFolder server is going through an iChain 2.2 box. The iChain
    accelerator has Authentication and Secure Exchange set to Off. The
    iFolder documentation says the IMC won't work in this configuration. So
    does that explain the above? I also see that the iFolder docs
    (Interoperability issues --> iChain 2.1 and 2.2) do not have a scenario
    where both the IMC and the iFolder client work. Is this still the case?

    thanks,

    Andrew

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Re: Redirection Failed Errors

    Andrew,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Do a search of our knowledgebase at http://support.novell.com/search/kb_index.jsp
    - Check all of the other support tools and options available at
    http://support.novell.com.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://support.novell.com/forums/faq_general.html

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://support.novell.com/forums/



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •