I try to install iFolder 3 on a Novell OES SP2 server. This test server
work fine untill now, with all patches on mars 2006. I can manage
it whith iManager 2.5, ConsoleOne 1.3.6e, access from windows xp client
to NCP or NSS volumes are good.

With my first iFolder 3 install, i had few problems. Also i decided to
desinstall and reinstall ifolder 3 (packages deleted in Yast)l. I
have make this command to (may be the Pb come from here): "certmgr -del
-c -m Trust -MyHashValue-" , like in TID 10099672.

But now, when i try to reconfigure iFolder 3 in Yast, i receive the
following message (in french) in the screen where i write
"cn=ifolderadmin, password, contexte, cn.." :

"*le contexte Admin iFolder n'existe pas. Veuillez entrer un contexte
existant"
"the context Admin iFolder does not exist. Please enter an existing
context *"

and i can see in /var/log/YaST2/y2log :

==============
2006-03-16 11:51:33 <1> jonas(23634) [YCP] NovellLDAP.ycp:601
ND:localServer value: true
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] ifolder/dialogs.ycp:283
ifolderadmin_context = o=labo
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] NovellValidators.ycp:150
Hacked FDN to be evaluated: cn=ifolderadmin.o=labo
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] NovellValidators.ycp:250
Credential info to validate: "cn=ifolderadmin.o=labo", *
****, 10.128.4.66, 636, false
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] ifolder/dialogs.ycp:317
ValidateCredentials return code: 251
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] EdirUtils.ycp:361 Checking
existance of object cn=ifolderadmin.o=labo of type Person
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] EdirUtils.ycp:362 Executing
command ldapsearch -l 30 -H ldaps://10.128.4.66:636 -
D cn=admin,o=labo -x -s one -LLL -b o=labo cn=ifolderadmin
2006-03-16 11:52:11 <3> jonas(23634) [YCP] EdirUtils.ycp:373 The the
call to find object cn=ifolderadmin.o=labo failed.
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] EdirUtils.ycp:361 Checking
existance of object o=labo of type organizationalUnit
2006-03-16 11:52:11 <1> jonas(23634) [YCP] EdirUtils.ycp:362 Executing
command ldapsearch -l 30 -H ldaps://10.128.4.66:636 -
D cn=admin,o=labo -x -s one -LLL -b o=labo
2006-03-16 11:52:12 <3> jonas(23634) [YCP] ifolder/dialogs.ycp:335 The
iFolder Admin context, o=labo, does not exist.
==============

It's a blocking problem, the configuration can't continue and objects
are not created. If i try "certmgr -list -c -m Trust", i see no
certificate. The directory /var/lib/wwwrun/.local don't exist any
more.

Of course the LDAP server is on line and listen at ports 389 & 636, and
i can use it.

I already reinstalled ifolder on another test server, but without the
certmgr manipulation, and it functions.

How to regenerate mono certificate, and under account root or wwwrun ?
Please does somebody have an idea?

Thanks.


--
jef