I was running the iFolder 3.4.6228.1-17 client fine on SLED10. At
brainshare I upgraded my laptop to SLED10SP1 Beta6 and I can no longer run
it. When I invoke it from the commandline after a few seconds I get the
following error:

Unhandled Exception: System.ApplicationException: The local web service is
not responding.
at Simias.Client.LocalService.Start
(System.Web.Services.Protocols.HttpWebClientProtoc ol webClient,
System.Uri webServiceUri, System.String simiasDataPath) [0x00000] at
Novell.iFolder.iFolderApplication.StartiFolder () [0x00000] at (wrapper
delegate-invoke) System.MulticastDelegate:invoke_void ()

I am running simias 1.4.6228.1-17

Here is the contents of my Simias.log with debug turned on:
2007-04-09 09:23:18,477 [-1242514528] DEBUG Simias.Storage.ChangeLog - Added ChangeLogWriter for collection 9044b3dd-9067-4131-aed1-30418c440fa7
2007-04-09 09:23:18,486 [-1242514528] DEBUG Simias.Storage.ChangeLog - Added ChangeLogWriter for collection 96c7e6f4-59cc-462d-bbd4-33c2407afb2a
2007-04-09 09:23:18,486 [-1242514528] INFO Simias.Storage.ChangeLog - Change Log Service started.
2007-04-09 09:23:18,486 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Change Log Service" service started.
2007-04-09 09:23:18,487 [-1242514528] DEBUG Simias.DomainProvider - Registering provider Local Domain Provider.
2007-04-09 09:23:18,487 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Local Domain Provider" service started.
2007-04-09 09:23:18,487 [-1242514528] DEBUG Simias.DomainProvider - Registering provider Enterprise Domain Provider.
2007-04-09 09:23:18,487 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Enterprise Domain Provider" service started.
2007-04-09 09:23:18,488 [-1242514528] DEBUG Simias.DomainWatcher.Manager - Constructor called
2007-04-09 09:23:18,488 [-1242514528] DEBUG Simias.DomainWatcher.Manager - Start called
2007-04-09 09:23:18,488 [-1242514528] DEBUG Simias.DomainWatcher.Manager - Start exit
2007-04-09 09:23:18,488 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Domain Watcher" service started.
2007-04-09 09:23:18,494 [-1274012768] DEBUG Simias.DomainWatcher.Manager - WatcherThread started
2007-04-09 09:23:18,496 [-1242514528] INFO Simias.Event.IProcEventServer - Configuration written to file. Service is up and running.
2007-04-09 09:23:18,515 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Interprocess Event Service" service started.
2007-04-09 09:23:18,520 [-1242514528] DEBUG Simias.POBox.POManager - Starting PO Service:
2007-04-09 09:23:18,521 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias PO Service" service started.
2007-04-09 09:23:18,526 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Sync Client" service started.
2007-04-09 09:23:18,545 [-1227600992] DEBUG Simias.Security.Web.AuthenticationModule - AuthenticationModule Init()
2007-04-09 09:23:18,553 [-1242514528] INFO Simias.Service.Manager - Services started.
2007-04-09 09:23:28,536 [-1278485600] INFO Simias.Sync.SyncClient - LocalDatabase : Starting Sync.2007-04-09 09:23:28,562 [-1278485600] INFO Simias.Sync.SyncClient - LocalDatabase : Finished Sync.2007-04-09 09:23:28,564 [-1278485600] INFO Simias.Sync.SyncClient - Local : Starting Sync.
2007-04-09 09:23:28,568 [-1278485600] INFO Simias.Sync.SyncClient - Local : Finished Sync.

The http://<servername or ip address>/simias10/DomainService.asmx works
fine against the server



I have followed all of the troubleshooting tips at
http://www.ifolder.com/index.php/Troubleshooting to no avail. Any help or
info would be much appreciated.

Thanks,
kk