Home

Results 1 to 3 of 3

Thread: IFolder server on suse 10.1

Hybrid View

  1. #1
    lespaul49@gmail.com NNTP User

    IFolder server on suse 10.1

    Hi,

    I'm trying to install the iFolder server on suse 10.1. I'm using the
    tutorial from the ifolder website.
    Because some links used in the tutorial were broke I had to manually find
    packages somewhere else:
    - I got the mono.zip and webserver.zip from the www.go-mono.com website
    - I got log4net*.rpm and libflaim-4*.rpm from my suse 10.2 DVD (could that
    cause the problem???)

    Anyway I'm having dependencies problems with installing the Ifolder server 3.5:
    error: Failed dependencies:
    libflaim.so.4.1 is needed by ifolder3-server-3.5.7039.1-1.i586
    The version I use now:
    - mon_mono 1.2.1
    - mono core, web and data 1.2.3.1
    - log4net 1.2.9
    - libflaim 4.9.1046

    I spend 1,5 day to figure this out. Can somebody please help me out?

    Marty

  2. #2
    Automatic Reply NNTP User

    Re: IFolder server on suse 10.1

    Lespaul49,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Do a search of our knowledgebase at http://support.novell.com/search/kb_index.jsp
    - Check all of the other support tools and options available at http://support.novell.com in both the "free product support" and "paid product support" drop down boxes.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://support.novell.com/forums/


  3. #3
    nanathlor NNTP User

    Re: IFolder server on suse 10.1


    I used libflaim-4.9.1001-4.i586.rpm and that seemed to work with
    ifolder3-server-3.5.7039.1-1.i586.rpm

    Dave


    --
    nanathlor

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •