We are experiencing the problem outlined below EMEA Support are
dealing with and have been for the last three months !!!! (Incident ID
2934968). The purpose of this post is to establish if any other SysAdmins are =experiencing this error, and to collate an Incident register to pass
on to EMEA support, alternativly if you are experiencing this problem and
have not logged an incident with Novell, if you can provide your email Address/Contact details to me (outside or inside this thread) I will
add your site to the incident.

Thanks in advance to all who respond.

Dave Clifford
Telamon Systems UK

ZFD4.01 all patches applied, eDir 8.71 , NW5.1 and NW6 mixed tree.
Latest NDPS patches, latest ZfDagent (17 Nov 2003), latest ZfD Server backend
patch and NWClient patches (4.83x and 4.9).

Issue is that if we have volatile DLU Win2K "User" (NOT Administratoror Poweruser) Package and distribute printers via a Workstation
iPrint Policy, the following error condition is experienced:

If the workstation is cold booted, user logs on and the workstation =receives a number
of printers, a default printer is set as per the policy. If the user
logs off and another OR same user logs on (No Reboot of WS) then the
printers are distributed but NO default printer is set ?, eventually a

default printer will be set but this will be the last printer in <
/control! panel/printers> list (alphabetical listing).

We cannot use iPrint policy from User Package as the users roam across

multiple sites, the printers must be set to the Workstations.

************************************************** ***********