When I enabled secure Iprint, I get this error message : "Printer
authentication failed. Do you want to try again ?

Any tips ?

The error logs shows:

[Mon Oct 10 10:13:28 2005] [notice] LDAP: Built with Novell LDAP SDK
[Mon Oct 10 10:13:28 2005] [notice] LDAP: SSL support available
[Mon Oct 10 10:13:28 2005] [notice] Apache/2.0.52 (NETWARE) mod_jk/1.2.6a
configured -- resuming normal operations
[Mon Oct 10 10:14:11 2005] [error] [client 158.xx.xxx.xx] no acceptable
variant: SYS:/Apache2/error/HTTP_UNAUTHORIZED.html.var
[Mon Oct 10 10:14:13 2005] [error] [client 158.xx.xxx.xx] no acceptable
variant: SYS:/Apache2/error/HTTP_UNAUTHORIZED.html.var
[Mon Oct 10 10:14:14 2005] [warn] [client 158.xx.xxx.xx] [21] auth_ldap
authenticate: user jf authentication failed; URI /ipps/BK-bibl-publ-iprint
[ldap_simple_bind_s() to check user credentials failed][DSA is unwilling to
perform]
[Mon Oct 10 10:14:14 2005] [error] [client 158.xx.xxx.xx] no acceptable
variant: SYS:/Apache2/error/HTTP_UNAUTHORIZED.html.var
[Mon Oct 10 10:14:16 2005] [warn] [client 158.xx.xxx.xx] [23] auth_ldap
authenticate: user jf authentication failed; URI /ipps/BK-bibl-publ-iprint
[ldap_simple_bind_s() to check user credentials failed][DSA is unwilling to
perform]
[Mon Oct 10 10:14:16 2005] [error] [client 158.xx.xxx.xx] no acceptable
variant: SYS:/Apache2/error/HTTP_UNAUTHORIZED.html.var

The access log file:

158.xx.xxx.xx - - [10/Oct/2005:10:14:11 +0200] "OPTIONS * HTTP/1.1" 200 -
158.xx.xxx.xx - - [10/Oct/2005:10:14:11 +0200] "POST
/ipp/BK-bibl-publ-iprint HTTP/1.1" 406 -
158.xx.xxx.xx - - [10/Oct/2005:10:14:13 +0200] "OPTIONS * HTTP/1.1" 200 -
158.xx.xxx.xx - - [10/Oct/2005:10:14:13 +0200] "POST
/ipp/BK-bibl-publ-iprint HTTP/1.1" 406 -
158.xx.xxx.xx - - [10/Oct/2005:10:14:11 +0200] "POST
/ipp/BK-bibl-publ-iprint HTTP/1.1" 406 -
158.xx.xxx.xx - - [10/Oct/2005:10:14:13 +0200] "POST
/ipp/BK-bibl-publ-iprint HTTP/1.1" 406 -

And the ippErrs.txt:

10.10.2005 - 08:24:00
Module: spoolsv.exe
Trace Info: myhttp.c, line 1823, thread 00000C90
Routine: HTTPReadResponseHeader - bad HTTP status (401)
Error: HTTP 401 - Unauthorized.

10.10.2005 - 08:24:00
Module: spoolsv.exe
Trace Info: registry.c, line 5583, thread 00000C90
Routine: GetUserPasswordCache - RegQueryValueEx failed 2
Error: System can not find the file.


Johann Folkestad