Hi,
I'm trying to setup iPrint and distribute printers via ZfD. I'm using a
NW6.5 server and ZfD6.5. I've setup my broker & print manager and a test
printer.
In a test workstation policy, I've setup an iPrint policy and associated my
test printer and a couple of WinXP workstations.
The iPrint policy appears in the scheduler on the workstations, but the
printer is never installed.
the main error seems to be
IppInterpretUri - Bad URL (not HTTP, HTTPS, or IPP) - \\ipp://10.61.40.47\W2
The url does seem to be an ipp url, though maybe it shouldn't have \\ in
front of it?
The ip address is the correct address for the server running iprint and the
printer is called W2, so the rest of the url looks ok to me.

Here is the relavent section of the ippptrace.txt:

[ 4830578ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus - SIGNAL semaphore
[ 4830578ms][NIPPLIB] - IppCreatePrinterRef -
GetPrinterInfoWithGoodStatus FAILED
[ 4830578ms][NIPPNT] - OpenPrinter - IppCreatePrinterRef failed
[ 4830656ms][NIPPNT] - OpenPrinter called for \\ipp://10.61.40.47\W2
(datatype = RAW, devmode = NO, access = ADMINISTER)
[ 4830656ms][NIPPNT] - OpenPrinter - Before IppCreatePrinterRef
[ 4830656ms][NIPPLIB] - GetCurrentUserName (Imoore)
[ 4830656ms][NIPPLIB] - IppCreatePrinterRef(\\ipp://10.61.40.47\W2)
[ 4830656ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus [PrinterRef=(000AF0A0)]
[ 4830656ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus - prtInst = NULL
[ 4830656ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus - WAIT for semaphore
[ 4830656ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus - DONE waiting for
semaphore
[ 4830656ms][NIPPLIB] - GetCurrentUserName (Imoore)
[ 4830656ms][NIPPLIB] - IppInterpretUri - Bad URL (not HTTP, HTTPS, or
IPP) - \\ipp://10.61.40.47\W2
[NIPPLIB] - HTTP - Bad URL supplied (not HTTP:, HTTPS:, or IPP:).
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetCurrentUserName (Imoore)
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetWorkstationPrinterInfo - Find printer
,,ipp://10.61.40.47,W2
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetWorkstationPrinterInfo - PRINTER NOT FOUND
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetUserPrinterInfo - Find printer
,,ipp://10.61.40.47,W2
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetCurrentUserName (Imoore)
[ 4830671ms][NIPPLIB] -
S-1-5-21-1659004503-854245398-725345543-1072\Printers\Connections\,,ipp://10.61.40.47,W2
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetUserPrinterInfo - PRINTER NOT FOUND
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetWorkstationPrinterInfo - Find printer
ipp://10.61.40.47/ipp/W2
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetWorkstationPrinterInfo - PRINTER NOT FOUND
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetUserPrinterInfo - Find printer
ipp://10.61.40.47/ipp/W2
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetCurrentUserName (Imoore)
[ 4830671ms][NIPPLIB] -
S-1-5-21-1659004503-854245398-725345543-1072\Printers\Connections\ipp://10.61.40.47/ipp/W2
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetUserPrinterInfo - PRINTER NOT FOUND
[ 4830671ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus - Not our printer
(\\ipp://10.61.40.47\W2)
[NIPPLIB] - The printer name is invalid.

[ 4830687ms][NIPPLIB] - GetPrinterInfoWithGoodStatus - SIGNAL semaphore
[ 4830687ms][NIPPLIB] - IppCreatePrinterRef -
GetPrinterInfoWithGoodStatus FAILED
[ 4830687ms][NIPPNT] - OpenPrinter - IppCreatePrinterRef failed