Hi all,

NW 51 SP5 Edir 8.7 JVM 131 NICI

I just successfully installed NFAP via the GUI and was following up w/
the
NFAP1SP2 patch in NWCONFIG.

I did NOT reboot between the NFAP install and the patch.

It seems like it's going along fine, asks me for username, etc. but
then
stalls right as it seems like it is finishing up.

I've got the "NWConfig is loading or has loaded another NLM...."
overlay
message. In the 'background of the NWCONFIG screen, I have
->Removing file "SYS:\NFS.ZIP".
->Removing file "SYS:\NFAPTEMP\SYSTEM\NFSSTART.NCF".
->Removing file "SYS:\NFAPTEMP\SYSTEM\NFSSTOP.NCF".

It LOOKS like it's done (or close to it) considering that it's doing
cleanup
of temp files...

but it's pretty much hung at this point. Rest of the server is fine.
But
NWCONFIG won't budge.

We've got several servers that we're installing NFAP on and some do
this and
others don't. Same set of source files...

On another server, I tried unloading NWCONFIG from the System Prompt.
As
you might imagine - that DID hang the server. It required a hard
reboot.

The NFAPSP2.LOG file is below:

--------------------------------------------------------------------------

| NFAP 2.0 Support Pack
--------------------------------------------------------------------------

Begin logging for the NFAP 2.0 Support Pack installation.
! ERROR: This support pack requires Console One 1.3 and JVM 1.2.2 or
higher
to be installed prior to using this Support Pack. I
- Backing up files replaced by the NFAP 2.0 Support Pack
Backing up SYS:SYSTEM contents
Completed backup for the NFAP 2.0 Support Pack
- Beginning installation of the NFAW 2.0 Support Pack
Updating record for NFAW to PRODUCT.DAT file
- Beginning installation of the NFAM 2.0 Support Pack
Updating record for NFAM to PRODUCT.DAT file
- Beginning installation of the NFAU 2.0 Support Pack
____________________________________________

I've also got about 20 more servers to go - and I'd like to avoid
having
this happen a third time.

Any ideas on what's going wrong?

What do you think is going to happen to my PRODUCTS.DAT file because
of
this?

Thanks!