I have a NW6SP3 server with NFA loaded. Everything 'seems' to be
configured correctly but when I try to log in from a MAC it cannot
find
the user. I receive the following messages in the afptcp.log Why
would a
regular NW6 server think it's a Branch Office server? Is there a
configuration for this or is this a reload?


Thu Aug 14 13:24:14 2003
: Thread ID = 384, InitAuthentication: AFPTCP.NLM is running in BOMA
mode.
Thu Aug 14 13:24:14 2003
: Thread ID = 384, Cleaning DS Context and logging out server
Thu Aug 14 13:24:14 2003
: Thread ID = 384, Closing connection
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, FPLogin: entering BranchLogin()...
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, VerifyObjectName: NWDSResolveName failed to resolve

supplied name .whsadmin.appusers, -601 - fffffda7
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, getBranchUserName 'whsadmin' does NOT exist in
appusers
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, BranchLogin: branch user name whsadmin.appusers
does
not exist
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, VerifyObjectName: NWDSResolveName failed to resolve

supplied name .whsadmin.remote.appusers, -601 - fffffda7
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, getBranchUserName 'whsadmin' does NOT exist in
remote.appusers
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, BranchLogin: branch user name
whsadmin.remote.appusers
does not exist
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, CreateUser: NWDSAddObject whsadmin returned
FFFFFDA7
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, BranchLogin: CreateUser failed to create temp user

whsadmin.remote.appusers
Thu Aug 14 13:24:53 2003
: Thread ID = 449, Proxy Login failed step 1
Thu Aug 14 13:38:58 2003
: Thread ID = 386, Writing to error log sys:\etc\afptcp.log