NW65 SP2. I have the latest NFS Gateway for Netware 6.5 (4.1.0 as reported by NWConfig).

I downloaded the patch for 65sp2 from download.novell.com. On three other servers, the install went fine and I have no troble starting NFS gateway. On THIS server however, it refuses to start. Here is the logger.txt output from the console:




Loading module NFSGY.NLM
NetWare NFS - NFS Gateway for NetWare 6.5
Version 21.00.18 July 22, 2004
Copyright (c) 1989-1990,2004 Novell, Inc. All Rights Reserved.
Auto-Loading Module NDSILIB.NLM
Auto-loading module NDSILIB.NLM
NetWare NFS - eDirectory Interface Library
Version 15.02.24 June 15, 2004
Copyright (C) 1999-2003, Novell, Inc. All Rights Reserved.
Module NDSILIB.NLM load status OK
Auto-Loading Module LICMAN.NLM
Auto-loading module LICMAN.NLM
NetWare NFS - License Manager
Copyright (C) 1999-2003, Novell, Inc. All Rights Reserved.
Module LICMAN.NLM load status OK
--------------------------------------------------
NFSGY is loaded with following parameters:
shadowCacheSize = 8MB
pageCacheSize = 8MB
shadowVolume = SYS
logFileSize = 4MB
logLevel = 1
logVerbose = NO
logFlushImmediate = NO
--------------------------------------------------
Module NFSGY.NLM load status OK
Loading module GYMOUNT.NLM
Volume Mount Utility - NFS Gateway for NetWare 6.5
Version 1.01.07 June 17, 2004
Copyright (c) 2002-2004 Novell, Inc. All Rights Reserved.
Module GYMOUNT.NLM load status OK
9906:Could not initialize NFS Gateway. For more information refer to
Error Messages chapter of NFS Gateway Administration Guide.
NFS Gateway is being unloaded, please wait...
java: Class JVM Invocation by an NLM exited successfully
GYMOUNT could not load as NFSGY was not loaded properly
java: Class JVM Invocation by an NLM exited successfully
java: Class JVM Invocation by an NLM exited successfully



I'm not sure were to go from here. I've uninstalled and reinstalled until I'm blue in the face. Any suggestions?

Thanks, Brian