Hello,

i use NFS Gateway for NetWare 6.5

i like to mount an exportet NFS path from a SLES 9 Server.

When i use the commanf GYSTART.NCF

i find in the SYSTEM.LOG the following entrys

================================================== ==============

DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:main():In the main method
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:StartLicensing():Called
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:StartLicensing(): Returning 0
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():--------------------------------------------------
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:ParseNFSGYCommandLine():NFSGY is
loaded with following parameters:
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():shadowCacheSize = 8MB
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():pageCacheSize = 8MB
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():shadowVolume = SYS
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():LogFileSize = 4MB
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:ParseNFSGYCommandLine():LogLevel
= 8
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():LogVerbose = YES
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():LogFlushImmediate = NO
INFO:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:ParseNFSGYCommandLine():--------------------------------------------------
ERROR:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:main():NFS Gateway could not
register as an LSS
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:StopLicensing():Called
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:StopLicensing():Returned
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY 1:main():Largest UDP Packet Size
= 16384
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numPageAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numDPGHPoolNodeAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numNameHolderPoolNodeAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numReadDirBufferAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numStInfoAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numDirDataAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numFileDataAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numBeastRepAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numUnixDirListPoolNodeAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numUnixDirEntryAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numAclNodesAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numAttribNodesAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():volDirtyHeadAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():aclUnpackAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():attrUnpackAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():synchBarrierAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numShortRPCBufferAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numLongRPCBufferAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numUDPSocketAllocations = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():messageNodesAllocated = 0
DEBUG:18.11.2006 21.43.38: NFSGY
1:GatewayExit():numNfsAttrNodeAllocations = 0

GYSART.NCF ================

nfsgy -shadowVolume SYS -logLevel 8 -logVerbose
gymount BAB 10.0.1.6 /bab -logLevel 8 -logVerbose -shadowVolume SYS

================================================== ======================

and the volume does not mount

I hope someone can help me with this.

Kind Regards
Jens Geier