I'm in the process of rolling out Zfd4 to all of my sites. I have one main
office and 3 satellite offices. I set up "zenwsimport.braytonlaw.com" as
one of the hosts in AD dns. (i use AD for dns and Netware for DHCP)

Anyway, so I set up a zone called "els.braytonlaw.com" in AD DNS. I created
a host called zenwsimport in there. If I ping
zenwsimport.els.braytonlaw.com it resolves to the right address. If I "ping
zenwsimport" it resolves to the incorrect address
(zenwsimport.braytonlaw.com), for Netware DHCP under the ELS zone, I added
"els.braytonlaw.com" as the Domain Name. After rebooting the workstation,
IPConfig /all lists the following:

Windows 2000 IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : ELS3
Primary DNS Suffix . . . . . . . : braytonlaw.com
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : braytonlaw.com
els.braytonlaw.com

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : els.braytonlaw.com
Description . . . . . . . . . . . : 3Com 3C920 Integrated Fast
Ethernet Controller (3C905C-TX Compatible)
Physical Address. . . . . . . . . : 00-06-5B-90-90-84
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 172.16.20.6
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.248.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 172.16.16.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 172.16.18.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 172.16.1.22
Primary WINS Server . . . . . . . : 172.16.1.22
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, May 04, 2004 4:32:36 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Friday, May 14, 2004 4:32:36 PM

I think the problem is "braytonlaw.com" is listed before
"els.braytonlaw.com" for the suffix. Is there anything I can do DHCP-wise?