Hi
I've installed ZAM 7 and it running fine. Then only problem is that
pick up 123 PC's and 43 of them is not showing any Data. I can see the
PC's name and Mac address but that is it.
Its not a firewall issue. I've check all of it. I went to one of the
PC's that is not giving its information. There is no WIF file in the
INBoxCC folder. In colw32.txt. Its says Collector starting , failed to
get WIF path. I've check in the registry and it WIF path is correct.
Here is the LOG file.

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:50">
Collection Client initialized
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:50">
C:\Program Files\Novell\ZENworks\Asset Management\bin\CClient.exe
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:50">
Client Version 7.00.0015 built Aug 10 2005 01:38:59.
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:50">
Options= First:0, Port:0, Online:0, Svc:1, SN:0
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:51">
EstablishOperatingMode
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:51">
running in Normal mode
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:52">
Changing to Idle Mode
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:52">

</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:52">
Client is running as a service
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:20:54">
Running as a a service, but didn't get token, will launch colw32
normally
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:20">
have collector connection info.
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:20">
connection info acquired from collector
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:20">
conninfo - lang: 1, plat: 1, cfgid:
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:20">
conninfo - cname: RAPOLLIS, uname: , LANadd: 0050BF42AF99, sn: mst6376
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:20">
conninfo - oid: D72111FF-F3FB-4FA7-A23C-A4609FF084E4
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:20">
CreateListener: port=7461; inbox=C:\Program Files\Novell\ZENworks\Asset
Management\bin\INBoxCC
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:21">
CWinsockMsgServer::SetLocalHostInfo() completed.
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:21">
CCollectionServer::SetRemoteHostInfo:
00000000-0000-0000-0000-000000000000 - blade34 - 7460
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:21">
ConnectForScanMode to blade34 (192.102.9.83)
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:21">
29xID: LAN addr: 0050BF42AF99
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:22">
Checksum: .\Catalog.Ini is h18bfb (1788 bytes)
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:23">
Connected to blade34
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:23">
Listener created.
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:23">
Connected to Server.
</EVENT>

<EVENT AT="8/10/2006 8:21:23">
initial connect state: 1
</EVENT>


Please help.
Gavin