Ok, fresh install of SLES 10 SP1 and ZCM 10. I've made sure that
proxy is
turned off and that clients and servers can ping the zen server by
name
(short and full dns) and that they can resolve the zen server ip to
hostname.

What happens is the zen client gets installed ( we are installing
manually
through the /zenworks-setup url) and initially registers with the
server.
But after a reboot, the client is presented with a Zen Client login
that
always fails. I've turned on debug logging and I see what looks like
the
client is rejected the server. I'm not sure why. I do see an unable
to
resolve but from that client I can ping and nslookup. This issue
seems
wide spread. I've posted the log below. Notice the "BAD Server"
lines.
Please help. Users do not get the DLU policy and this is causing
severe
headaches.

[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ZMD] [] [Looking for Capability: registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ZMD] [] [Capability:
registration] []
[]
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] []
[https://zen01.myorg.lcl:443/zenworks...n/registration ] []
[]
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Could not find

host: zen01.myorg.lcl] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate

source location:
https://zen01.myorg.lcl/zenworks-reg.../registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: zen01.myorg.lcl] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Adding host: zen01.myorg.lcl, status: Unknown] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host:
zen01.myorg.lcl, IP address: 192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Adding IP
address:
192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Adding IP Uri

https://192.168.10.1/zenworks-registration/registration status:
Unknown]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:14 AM] [] [ConnectMan] [] [ Pinging
location:
https://192.168.10.1/zenworks-regist.../registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] []
[================================================== =====] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] [] [Adapter Name:
{EECC4896-A1F0-4A50-9DBF-2F2C8AF0360F}] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] [] [Description :
Intel(R) PRO/1000 MT Network Connection - Packet Scheduler Miniport]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] [] [DHCP Server :
10.2.10.28] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] [] [Gateway :
10.2.0.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] [] [IP Address :
10.2.201.249] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] []
[================================================== =====] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:28 AM] [] [ConnectMan] [] [Sleeping 250ms
between pings] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:32 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [web request

exception] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:32 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [status:
ServerProtocolViolation] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:32 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [The server committed a protocol violation. Section=ResponseHeader Detail=CR must
be
followed by LF] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:32 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [ at
System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at Novell.Zenworks.ConnectionManager.HttpLocation.Pin g()] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:32 AM] [] [ConnectMan] [] [Sleeping 250ms
between pings] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [web request

exception] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [status:
ServerProtocolViolation] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [The server committed a protocol violation. Section=ResponseHeader Detail=CR must
be
followed by LF] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [ at
System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at Novell.Zenworks.ConnectionManager.HttpLocation.Pin g()] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Sleeping 250ms
between pings] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Marking location

192.168.10.1 Bad at the request of module registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Setting
location
name 192.168.10.1 to status Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Marking location

zen01.myorg.lcl Bad at the request of module registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Setting
location
name zen01.myorg.lcl to status Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Setting host zen01.myorg.lcl status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Entered
FindServerFromBusyList] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: zen01.myorg.lcl, status: Bad] []
[]
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Exited
FindServerFromBusyList with Server = to null] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()
returning ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZMD] [] [Looking for Capability:

registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZMD] [] [Capability:
registration] []
[]
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[https://192.168.10.1:443/zenworks-re...n/registration ] [] [] [DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Could not find

host: 192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate

source location:
https://192.168.10.1/zenworks-regist.../registration]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: 192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Adding host: 192.168.10.1, status: Unknown] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host:
192.168.10.1, IP address: 192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping Bad
IP
address 192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Marking location

192.168.10.1 Bad at the request of module registration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Setting
location
name 192.168.10.1 to status Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Setting host 192.168.10.1 status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Entered
FindServerFromBusyList] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: 192.168.10.1, status: Bad] [] []

[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Exited
FindServerFromBusyList with Server = to null] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()
returning ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [RegistrationManager] [] [Unable
to
register the device with any service] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [RegistrationManager] [] [Error
during
device registration: Unable to register the device with any service.
See
log for details.] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [RegistrationManager] [] [Unable
to
update device status with any service] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZMD] [] [Looking for Capability:

ZoneConfiguration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZMD] [] [Capability:
ZoneConfiguration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[https://zen01.myorg.lcl:443/zenworks-zoneconfig/ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host
zen01.myorg.lcl status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping IP
address 192.168.10.1, status Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate

source location: https://zen01.myorg.lcl/zenworks-zoneconfig/] [] [] [DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: zen01.myorg.lcl] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host:
zen01.myorg.lcl, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping host:

zen01.myorg.lcl, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Entered
FindServerFromBusyList] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: zen01.myorg.lcl, status: Bad] []
[]
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Exited
FindServerFromBusyList with Server = to null] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()
returning ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZMD] [] [Looking for Capability:

ZoneConfiguration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZMD] [] [Capability:
ZoneConfiguration] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()]
[] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[https://192.168.10.1:443/zenworks-zoneconfig/ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host
192.168.10.1 status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping IP
address 192.168.10.1, status Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate

source location: https://192.168.10.1/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: 192.168.10.1] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host:
192.168.10.1, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping host:

192.168.10.1, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Entered
FindServerFromBusyList] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: 192.168.10.1, status: Bad] [] []

[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] [] [Exited
FindServerFromBusyList with Server = to null] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()
returning ] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZenCache] [] [GetObject called
for
ZoneConfig:Realms] [] []
[DEBUG] [8/28/2007 11:22:35 AM] [] [ZoneConfigManager] [] [Unable to
get
authorization realms from service, using cache.] [] []