Hey,
We are having problems using the DB NDS Lookup Utility in ZEN 6.5SP1.

Here is the log file from the server:

[4/28/05 09:20:05.860] Service Manager: start(ServiceDataAccessor, String[])
not found in
'com.novell.zenworks.desktop.inventory.dbutilities .NDSLookupForDB'
[4/28/05 09:20:05.861] ZENInv - DB NDS Lookup: NDSLookupForDB started.....
[4/28/05 09:20:05.861] ZENInv - DB NDS Lookup:
invServiceDN:CN=ASU-FS0_ZenInvService.OU=Servers.O=asu Tree:APPSTATE
[4/28/05 09:20:05.861] ZENInv - DB NDS Lookup: Performing database lookup...
[4/28/05 09:20:07.228] ZENInv - DB NDS Lookup: Got the workstations list
from Database
[4/28/05 09:20:07.228] ZENInv - DB NDS Lookup:
noOfDNsInSameTree:3956,noOfDNsInDifferentTree:0
[4/28/05 09:20:07.232] ZENInv - DB NDS Lookup: Output
File:APPS:\zenworks\Inv\server\WmInv\properties\De leteWSList.txt
[4/28/05 09:20:07.896] ZENInv - DB NDS Lookup: Got all the distinct
containers
[4/28/05 09:20:08.352] ZENInv - DB NDS Lookup: AttributesReturn object
return value = 100

Followed by several more "return value = 100" then we get:
4/28/05 09:21:52.856] ZENInv - DB NDS Lookup: AttributesReturn object return
value = 102
[4/28/05 09:21:52.856] ZENInv - DB NDS Lookup: InventoryAuthUtilities.search
returned an ERROR.
[4/28/05 09:21:52.856] ZENInv - DB NDS Lookup: Error occured in workstation
enumeration.
[4/28/05 09:21:52.857] ZENInv - DB NDS Lookup: NDSLookupForDB done and
stopped.....


Nothing gets placed into the InventoryRemovalList.txt file.

Our Setup:
Zen6.5 SP1, this was an upgrade from ZEN 4.0.1.
Netware 6.5 SP3
Our database is running on MS SQL.

All the other Inventory pieces seem to be working fine.
Thanks for any help.
--
Dave