i have the above error message when using zenwsreg

here is the log file created by added the relevant string into the
registry

<new_ws>
<computer>4MK9G0J</computer>
<cpu>PENTIUM 4</cpu>
<dns>4MK9G0J.shlegal.com</dns>
<subnet_mask>255.255.0.0</subnet_mask>
<ip>10.1.115.46</ip>
<ipx></ipx>
<mac>00:B0:D0:08:5E:88</mac>
<os>WINXP (5.1 Service Pack 2)</os>
<server>SYSTEMS</server>
<user_dn>LEACHO.SYSTEMS.Lon.Europe.SH</user_dn>
<login_count>2</login_count>
<auditing_version>6.5.0.4</auditing_version>
</new_ws>

Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Last error =
12029
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Error: 
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
HTTPUtil::SendMessage, returning 12029
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Entering
HTTPUtil::SendMessage
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Aborting
SendMessage. Server address is empty.
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Entering
Registrar::Import
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Import
failed. Error: 2
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
Registrar::Register, returning 2
Tuesday, February 21, 2006 12:01:17 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
ZENWSREGRegister, returning 2

we are using zfd6.5.1 and I can ping zenwsimport
looking at the workstation import policy it has the correct rights to the
container. novell desktop managemtn is not showing the object but n/a

any ideas?