Hello,

I cannot set user policy. I don't know why, but I find an error message
in the RMErrorlog file. Here is a small part of it:

#(1440)# 09:23:02 07/23/04 Critical : Workstation NOT yet authenticated...
#(1440)# 09:23:07 07/23/04 Critical : Workstation NOT yet authenticated...
#(1440)# 09:23:12 07/23/04 Normal : Workstation IS authenticated...
#(1440)# 09:23:12 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Loaded [ZENNW32.DLL]
successfully
#(1440)# 09:23:12 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Successfully initialized
context
#(1440)# 09:23:12 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Failure in reading
boolean attribute DM:Ignore Policy in
10_1_49_49__VA.WinXP.Workstation.ZenWorks.Logopak
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Workstation Policy -
'Default_Arbeitsstationspaket:Allgemein:Fernsteuer ungsrichtlinie.Policy.ZenWorks.Logopak'
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : Reading workstation DN and tree name...
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : workstation DN -
CN=10_1_49_49__VA.OU=WinXP.OU=Workstation.OU=ZenWo rks.O=Logopak,
treename - LOGONET-EUROPE
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : Loading :
C:\Programme\Novell\ZENworks\WMSchApi.dll
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : Workstation IS authenticated...
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Loaded [ZENNW32.DLL]
successfully
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Successfully initialized
context
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : Failed to open
HKLM\Software\Novell\ZENWorks\CurrentUserDN
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : Only workstation policy settings
active...
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Finished reading policies
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : ZENNDSUtil: Unloaded modules...
#(1440)# 09:23:14 07/23/04 Normal : UnLoadZenAutilLibrary :Successfully
unloaded ZenAutil.dll


Any idea??

Regards

Volker