Hey all,

I'm unable to register my VMware image. Details are as follows.

- WinXP SP2 with all latest patches. No other software.
- Novell Client 4.91 SP3
- ZfDAgent 6.5 SP2 IR1 (Have also tried 6.5 SP2)

When running zwsreg I get "Zenwsreg returned the following error code:
2"

The zenwsreg.log gives the following:


Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- -- Entering ZENWSREGRegister
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZENContextInit
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree(zenContext)
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
ZenLiteTree::ZenLiteTree(zenContext)
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
NDSTree::WhoAmI()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- WhoAmI()
returning username.people.ss.
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
NDSTree::WhoAmI()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
NDSTree::GetTreeName()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister --
NDSTree::GetTreeName() returning OUR_TREE.
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
NDSTree::GetTreeName()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
Registrar::Register
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
Registrar::Update
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
Registrar::Update, returning 1
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
Registrar::Import
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
GenerateImportDoc
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- User Tree =
<OUR_TREE>
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- User DN =
<username.people.ss>
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Login count =
<2>
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- ConnType = 2
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Encountered
Winsock error 4294967295 when trying to scan the IPX address.
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- ConnType = 2
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
GenerateImportDoc
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Entering
HTTPUtil::SendMessage
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- HTTP server =
zenwsimport
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Loaded
novhttp.dll
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- About to create
an HTTP connection.
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- hSession =
16842753
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister --
InternetSetOption returned 1
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Connecting to
server <zenwsimport> port 8039.
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- hConnect =
33619969
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- hRequest =
50397185
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- Finished
opening request. hRequest = 3010001.
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- About to send
the following request:
Friday, August 24, 2007 16:56:46 -- ZENWSREGRegister -- <?xml
version="1.0" encoding="UTF-16LE"?>
<new_ws>
<computer>260NVM</computer>
<cpu>PENTIUM III</cpu>
<dns>260NVM.xxx.xxx.xxx.xxx</dns>
<subnet_mask>255.255.255.0</subnet_mask>
<ip>xxx.xxx.234.187</ip>
<ipx></ipx>
<mac>00:0C:29:DE:D0:C5</mac>
<os>WINXP (5.1 Service Pack 2)</os>
<server>OUR_SERVER</server>
<user_dn>username.people.ss</user_dn>
<login_count>2</login_count>
<auditing_version>6.5.0.4</auditing_version>
</new_ws>

Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Last error =
12029
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Error: 
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
HTTPUtil::SendMessage, returning 12029
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Entering
HTTPUtil::SendMessage
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Aborting
SendMessage. Server address is empty.
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Entering
Registrar::Import
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Import failed.
Error: 2
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
Registrar::Register, returning 2
Friday, August 24, 2007 16:56:47 -- ZENWSREGRegister -- Leaving
ZENWSREGRegister, returning 2



The NIC on the VM is set to bridged and I'm able to ping the VM from
other machines.

Can anyone help please? I'd like to get this VM going so I can test
some zen apps.

Cheers.


--
macaroni