I can not remote control workstations in a different vlan. I have admin
equivalent rights as does another person who is able to remote control the
workstations in question. When I try it says autheticating and then a
1456 error message. Here is what is in the C1 log when I try. My computer
is windows xp sp1 fully patched. The zen version is 6.5. Any thoughts on
what the authentication error might mean below? Thanks


#(680)# 7:06:23 PM 08/17/04 NORMAL : Out of Deinit
#(680)# 7:06:23 PM 08/17/04 NORMAL : Out of process
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 Normal : CONSOLE > Starting console
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 Normal : ZenGetLangValueFromNWLanguage: Trying
to load the resource DLL from Nls\ENGLISH directory
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 Normal : CONSOLE > Resource is loaded
successfully
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 Normal : CONSOLE > Inside LoadandParseCommand
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 NORMAL : CONSOLE > AppData.bSessionRestart ==
FALSE Hiding window
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 NORMAL : CONSOLE > Command line parameters
parsed successfully
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 NORMAL : Connection successful at port 1761
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 NORMAL : InitClientInLoop() successful
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 NORMAL : Before Authentication
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 Normal : Not FCS Agent
#(3528)# 7:06:51 PM 08/17/04 Normal : The public key has been exported
properly
#(3528)# 7:07:13 PM 08/17/04 NORMAL : After Authentication
#(3528)# 7:07:13 PM 08/17/04 CRITICAL : Authentication Failed:
#(3528)# 7:07:41 PM 08/17/04 CRITICAL : CONSOLE > LoadAndAuthenticate
returned FALSE
#(3528)# 7:07:41 PM 08/17/04 CRITICAL : CONSOLE > Authentication Failed:
returning -201

#(3528)# 7:07:41 PM 08/17/04 NORMAL : Out of Deinit
#(3528)# 7:07:41 PM 08/17/04 NORMAL : Out of process