Our ws our windows xp sp2. We are upgrading from the Zen 6.5 client to the
Zen 7 client. I am running the msi with the following properties:
ADDLOCAL=WorkstationManager,ApplicationLauncher,In ventory,Imaging
MT_SERVER_ADDRESS=zenmt
HTTP_PORT = 80
ALLUSERS = 1
EDITABLE_MT_ADDRESS = 1
STARTUP-APPEXPLORER = 0
REBOOT= ReallySuppress

The agent installs, but the NAL object keeps running. A message box comes
up in front of it saying it needs to reboot to finish the installation.
When you reboot the agent is installed. My question is why does the NAL
object appear to still be running?

The even log shows the following warning messages:
Product: ZENworks Desktop Management Agent. The file
C:\WINDOWS\system32\nls\english\NWGINAR.dll is being held in use by the
following process Name: winlogon , Id 656.



Product: ZENworks Desktop Management Agent. The file
C:\WINDOWS\system32\NWGINA.DLL is being held in use by the following process
Name: winlogon , Id 656.

Product: ZENworks Desktop Management Agent. The file C:\Program
Files\Novell\ZENworks\NalAgent.exe is being held in use by the following
process Name: NalAgent , Id 3632.


Product: ZENworks Desktop Management Agent. The file C:\Program
Files\Novell\ZENworks\NalUI.dll is being held in use by the following
process Name: NalWin , Id 3168.

Product: ZENworks Desktop Management Agent. The file C:\Program
Files\Novell\ZENworks\NalUI.dll is being held in use by the following
process Name: NalAgent , Id 3632.

Product: ZENworks Desktop Management Agent -- Installation operation
completed successfully.


The Windows Installer initiated a system restart to complete or continue the
configuration of 'ZENworks Desktop Management Agent'.