Hi,

I cannot get any info doing a Workstation Query from Console One.
Instead I get "database is empty".

I have NW6.5 running Zfd7. The PCs are Xpsp2 with NW client 4.9sp2.
All Zen services seem to be running without error on the server.
However, I can find
no zenerror.log under c:\zenworks but the zeninvservice log shows a
possible issue with the STR files:

ZENInv - Storer: wsdn: CN=Inventory Service_PAV1.OU=Policy
Packages.OU=Pav.O=WAVERLEYi = 0
[12/30/05 14:37:52.811] ZENInv - Storer: Loading Storer test properties
file
[12/30/05 14:37:52.891] Service Manager: start(ServiceDataAccessor, String
[]) not found
in 'com.novell.zenworks.desktop.inventory.senderrecei ver.control.SenderSer
viceInit'
[12/30/05 14:37:53.328] ZENInv - Status Reporting: Messages are written
into XML file for DN=CN=Inventory Service_PAV1.OU=Policy
Packages.OU=Pav.O=WAVERLEY
[12/30/05 14:37:53.364] ZENInv - Status Reporting: Number of records to
add are: 1 for DN=CN=Inventory Service_PAV1.OU=Policy
Packages.OU=Pav.O=WAVERLEY
[12/30/05 14:37:53.406] ZENInv - Status Reporting: Adding record 0 for
DN=CN=Inventory Service_PAV1.OU=Policy Packages.OU=Pav.O=WAVERLEY
[12/30/05 14:37:53.519] ZENInv - Status Reporting: Number of modified
records are: 0 for DN=CN=Inventory Service_PAV1.OU=Policy
Packages.OU=Pav.O=WAVERLEY
[12/30/05 14:37:54.097] ZENInv - Storer: PRE-Preparing the statements
[12/30/05 14:37:54.468] ZENInv - Storer: Database is initialized..
[12/30/05 14:37:54.790] ZENInv - Storer: sectionyieldCount=5
Sectionyield=50
[12/30/05 14:37:54.790] ZENInv - Storer: instanceyieldCount=50
instanceyield=75
[12/30/05 14:37:54.798] ZENInv - Storer: Cannot update rolluplog as
either there were no STR files OR no prpfile.

Can anyone help ???

Thanks
Dennis