I am tyring to import XP workstations to OES-Linux and ZEN7 and am
receiving error 2 below is the debug log, it appears to not see edir,
I've tried formatting and reinstalling OS and ZEN, I keep getting the
same error, has anyone else seen this.Entering ZENWSREGRegister
Friday, February 24, 2006 02:20:28 -- ZENWSREGRegister -- Entering
ZenLiteTree::ZenLiteTree()
Entering ZenLiteTree::ZenLiteTree()
- Entering ZENContextInit
- Entering ZenLiteTree::ZenLiteTree(zenContext)
-- Leaving ZenLiteTree::ZenLiteTree(zenContext)
-- Entering NDSTree::WhoAmI()
-- WhoAmI() returning Admin.LisaM.
-- Leaving NDSTree::WhoAmI()
-- Entering NDSTree::GetTreeName()
-- NDSTree::GetTreeName() returning lisat.
-- Entering NDSTree::GetTreeName()
-- Entering Registrar::Register
-- Entering Registrar::Update
-- Leaving Registrar::Update, returning 1
-- Entering Registrar::Import
-- Entering GenerateImportDoc
--User Tree = <lisat>
-- User DN = <Admin.LisaM>
-- Login count = <145>
-- Entering ZenLiteTree::ZenLiteTree()
-- Entering ZenLiteTree::ZenLiteTree()
-- ConnType = 2
-- Encountered Winsock error 4294967295 when trying to scan the IPX
address.
-- Entering ZenLiteTree::ZenLiteTree()
-- Entering ZenLiteTree::ZenLiteTree()
-- ConnType = 2
-- Leaving GenerateImportDoc
-- Entering HTTPUtil::SendMessage
-- HTTP server = zenwsimport
-- Loaded novhttp.dll
-- About to create an HTTP connection.
-- hSession = 0
-- Leaving HTTPUtil::SendMessage, returning -3
- Entering HTTPUtil::SendMessage
-- Aborting SendMessage. Server address is empty.
-- Entering Registrar::Import
-- Import failed. Error: 2
-- Leaving Registrar::Register, returning 2
-- Leaving ZENWSREGRegister, returning 2