We're running zen7 on a Netware 6.5 sp5 server. I've been trying to
implement Workstation Import and Inventory. Last week I had workstation
import working beautifully but inventory wasn't. After re-installing
inventory, it is now working correctly on the workstations already in
the tree but no new workstations are being imported. The server package
was deleted before re-installing inventory however I've since recrated
the workstation import policy and associated it with the proper
container. Here is an excerpt from the workstation import server screen:

May 22, 2006 11:39:07 AM javax.naming.NoPermissionException [Root
exception is c
om.novell.service.jncp.NDSException: ccode = -672 (0xfffffd60)];
remaining name
'math106_guest_SC-3226-10_WINXP_00:12:3F:3C:65:E5'

May 22, 2006 11:39:07 AM Could not create the workstation. Make sure
that you p
rovide rights for the service by adding the appropriate containers to
the contai
ners list in the import policy.

May 22, 2006 11:41:53 AM javax.naming.NoPermissionException [Root
exception is c
om.novell.service.jncp.NDSException: ccode = -672 (0xfffffd60)];
remaining name
'echo_english_hum_VISUALPROD_WINXP_00:07:E9:EC:EA: 0D'

May 22, 2006 11:41:53 AM Could not create the workstation. Make sure
that you p
rovide rights for the service by adding the appropriate containers to
the contai
ners list in the import policy.

May 22, 2006 11:44:08 AM javax.naming.NoPermissionException [Root
exception is c
om.novell.service.jncp.NDSException: ccode = -672 (0xfffffd60)];
remaining name
'echo_english_hum_QANDA_WINXP_00:11:43:BC:66:31'

May 22, 2006 11:44:08 AM Could not create the workstation. Make sure
that you p
rovide rights for the service by adding the appropriate containers to
the contai
ners list in the import policy.




Any ideas why this isn't working?

thanks,

Travis