We have some desktops that we're applying a printer policy to that will
install some iprint printers. On some of the desktops, one printer will
install, but the rest won't. On other desktops the policy works fine and
all printers install. What's weird is that all of these desktops are
identical, and are all imaged from the same base XP image.

I've gotten debug logs, but they don't tell me much. Here is one of my
logs. Thanks in advance.

-Matt
================================================== ===============================

-----------------------------------------------------------
-- DEBUG LOG FILE -- C:Program
FilesNovellZENworksDebugLogsWmiPrint1179866544.log
-----------------------------------------------------------
05/22/2007 16:42:24:046 WS - Called: WMHelperInitialization()
05/22/2007 16:42:24:093 WS - End: WMHelperInitialization()
05/22/2007 16:42:24:125 WS - Called: WMHelperSystemEntryEx()
05/22/2007 16:42:24:125 WS - WMHelperSystemEntryEx-Impersonating the
logged on user
05/22/2007 16:42:24:125 WS - Called: WmiPrintCommonEntry()
05/22/2007 16:42:24:125 WS - zCX = 0x660a88
05/22/2007 16:42:24:125 WS - DN:
RBES-LKBBKG4-00:15:58:DD:B8:6E-WINXP.RBES-WS.RBES
05/22/2007 16:42:24:125 WS - treename: OCONEE
05/22/2007 16:42:24:125 WS -
Will apply WINNT Workstation Novell iPrint Policies...
05/22/2007 16:42:27:687 WS - GetNetworkiPrintSettings - RevertToSelf
05/22/2007 16:42:27:687 WS - Read the client version number from the Policy
05/22/2007 16:42:27:765 WS - SUCCESS Reading the client version number
from the Directory
05/22/2007 16:42:27:765 WS - iPrintPolicySettings->iPrintClientVersion = 1
05/22/2007 16:42:27:781 WS - Read the iPrint Install flags from the Policy
05/22/2007 16:42:27:921 WS - iPrintPolicySettings->iPrintClientFlags = 0xc
05/22/2007 16:42:27:984 WS - iPrintPolicySettings->iPrintClientLanguage = 2
05/22/2007 16:42:28:250 WS - iPrintPolicySettings->iPrintClientPath =
\RBES1SYSapache2htdocsippdocsNIPP.EXE
05/22/2007 16:42:28:281 WS - Read the Internet printing Address from the
Policy
05/22/2007 16:42:28:734 WS - ERROR reading iPrintInternetAddr
05/22/2007 16:42:28:781 WS - PRINTER FOUND = Lab_Lexmark.RBES
05/22/2007 16:42:28:796 WS - PRINTER INDEX = 0
05/22/2007 16:42:28:875 WS - Reading Attribute - NDPS Printer XRI
05/22/2007 16:42:29:062 WS - NW-GetPrinterURL - curURLValue->value =
uri=ipp://10.9.2.1/ipp/Lab_Lexmark
05/22/2007 16:42:29:093 WS - NW-GetPrinterURL - printerURL =
ipp://10.9.2.1/ipp/Lab_Lexmark
05/22/2007 16:42:29:093 WS - AddStringToList -- Adding --
ipp://10.9.2.1/ipp/Lab_Lexmark
05/22/2007 16:42:29:140 WS - iPrintPolicySettings->iPrintPrinterFlags =
0x10
05/22/2007 16:42:29:156 WS - InstalliPrintClient - ImpersonateLoggedOnUser
05/22/2007 16:42:29:156 WS - Enter GetLocaliPrintSettings()
05/22/2007 16:42:29:171 WS - GetLocaliPrintSettings - RevertToSelf
05/22/2007 16:42:29:187 WS - GetLocaliPrintSettings -
ImpersonateLoggedOnUser
05/22/2007 16:42:29:187 WS - Checking to see of the iPrint Client needs to
be installed...
05/22/2007 16:42:29:187 WS - Enter IsiPrintClientInstalled()
05/22/2007 16:42:29:187 WS - IsiPrintClientInstalled -- INSTALLED
05/22/2007 16:42:29:203 WS - CopyiPrintSetupExeLocal sourceDirectory:
\RBES1SYSapache2htdocsippdocs
05/22/2007 16:42:29:203 WS - CopyiPrintSetupExeLocal targetDirectory:
C:DOCUME~1labLOCALS~1TempNipp
05/22/2007 16:42:29:203 WS - Entered
CopyDirectory(\RBES1SYSapache2htdocsippdocs,
C:DOCUME~1labLOCALS~1TempNipp, 0, 0, hCX)
05/22/2007 16:42:29:296 WS - ZenMupFindFirstFile on
\RBES1SYSapache2htdocsippdocs* failed: 0x0000001F
05/22/2007 16:42:29:312 WS - ERROR - CopyiPrintSetupExeLocal ccode = 31
05/22/2007 16:42:29:312 WS - ERROR - Copying the iPrint Client Files
Locally - 3
05/22/2007 16:42:29:312 WS - ERROR - HandleiPrintClientInstall = 3
05/22/2007 16:42:29:312 WS - End: WmiPrintCommonEntry(). Returning: 3
05/22/2007 16:42:29:312 WS - End: WMHelperSystemEntryEx(). Returning: 3