Hope you can help. I've got a dozen new HP DC7700's that we are
attempting to image with Zenworks 6.5 SP2 Hotpatch 4. We have about 20
different types of workstation in this environment and all of these
workstations image in approximately 6-8 minutes.

When we first received the HP DC7700 I had to make some mods to our
environment as discussed in the following topic ...


.... and finally got the HP DC7700 (with 1GB of RAM) imaging (with
exactly the same image and similar size driver package) in 15 minutes
(i.e. about double our normal imaging time). Put that on the things to
do list to find out why the imaging time doubled but we could live with

Then the other day we got some HP DC7700's delivered with 4 x 512MB
sticks of RAM and started the imaging process. Now it's ground to a
halt. It's taking approximately 3 hours to image the workstation. So
now I have to find a solution.

I've tested to make sure it's not a problem with the additional 1GB of
RAM by removing all the RAM and using the additional 1GB RAM as the
only RAM in the workstation. The workstation imaged in about 15 mins as
before. Put 2GB in the workstation and imaging slows down to a crawl

Does anyone have any idea what is going wrong and where I should start
to look to fix the problem?

I am aware of the release of Zen 6.5 SP2 IR1 but would prefer not to
upgrade at this stage as we've just got everything working so well here
that I'd like to get some mileage out of it before upgrading and
possibly introducing some new issues.

Many thanks