Hey guys. I'm not real sure which forum to post this in but it started
happining after I installed Zen6.5. I'm using zen imaging to setup a
lab. I have setup a post image config to prompt to rename the workstation
threw a macro as well as set the context. My problem is that random
workstations will come up with the error Login_LGNWNT32.DLL-100 Access is
denied. The workstation will continue to log in but will not authenticate
to netware. I tried rebooting the workstations multiple times with no
luck. I ran a unattended repair in dsrepair and it came back with
multiple errors. Here is the results:

ERROR: Adding reference to object ID: 00008B88, DN: CN=WS Name LAB209-
09.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS
Referenced by attribute: 000005AB, zenwmLoggedInWorkstation
of object ID: 000080D5, DN: CN=student.OU=WRS.O=Richmond.T=RCS


ERROR: Adding reference to object ID: 00008B86, DN: CN=WS Name LAB209-
11.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS
Referenced by attribute: 000005AB, zenwmLoggedInWorkstation
of object ID: 000080D5, DN: CN=student.OU=WRS.O=Richmond.T=RCS


ERROR: Adding reference to object ID: 00008B7C, DN: CN=WS Name LAB209-
14.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS
Referenced by attribute: 000005AB, zenwmLoggedInWorkstation
of object ID: 000080D5, DN: CN=student.OU=WRS.O=Richmond.T=RCS


ERROR: Invalid reference to object, ID: 000080D5, value is purged
Attribute 4177C90F, Reference
Object ID: 00008B87, DN: CN=WS Name LAB209-
12.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS

Checking local references
Start: Thursday, October 21, 2004 10:33:19 am Local Time

ERROR: Invalid reference to object, ID: 000080D5, value is purged
Attribute 4177BC5C, Reference
Object ID: 00008B88, DN: CN=WS Name LAB209-
09.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS


ERROR: Invalid reference to object, ID: 000080D5, value is purged
Attribute 4177C867, Reference
Object ID: 00008B7C, DN: CN=WS Name LAB209-
14.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS


ERROR: Invalid reference to object, ID: 000080D5, value is purged
Attribute 4177BC90, Reference
Object ID: 00008B86, DN: CN=WS Name LAB209-
11.OU=Workstations.OU=ZENworks.OU=WRS.O=Richmond.T =RCS

Repairing single object:


FYI - I'm logging in as student on all the workstations. Once it purges
these values I can log in fine. Then a little while later I log in on a
different machine and its the same thing. Any ideas on where to start
troubleshooting. Let me know if you need some more info. Thanks in
advance!!